Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers'ta Seviye Atlamak Daha Zor Hale Geliyor

 
Square Enix, Marvel's Avengers için 18 Mart'ta PlayStation 5 ile Xbox Series versiyonları ve Hawkeye içeriğiyle birlikte bir de yeni bir güncelleme yayınlanacağını duyurdu ve bu güncellemeyle birlikte oyunda seviye atlamak daha zor bir hale gelecek.

Oyunda şu anda herhangi bir karakterin seviyesini 1'den 2'ye atlatmak ile 49'dan son seviye olan 50'ye atlatmak aynı derecede kolay. Her bir seviyede aynı miktarda deneyim puanı gerekiyor.

Güncellemeden sonra 25. seviyeden itibaren her bir seviyeyi atlamak için ihtiyaç duyulan deneyim puanı giderek artacak.
 
Bu değişiklik sadece karakter seviyeleri için. Güç seviyeleri etkilenmeyecek. Ayrıca halihazırda 50. seviyede olanlar da bu durumdan etkilenmeyecek. Seviye için fazla kasmak istemeyen oyuncuların hâlâ 18 Mart'a kadar zamanı var.
 
Square Enix, bu değişikliğin oyuncuların çok hızlı ilerlememesi, yeni oyuncuların oyuna alışmak için daha fazla zamana sahip olması, çok fazla ödülle boğulmuş gibi hissetmemeleri ve kazanılan her ödülün ve yeteneğin daha anlamlı hale gelmesi için yapıldığını belirtiyor.
 
Canlı servis oyunu olarak piyasaya sunulan Marvel's Avengers aktif oyuncu sayısını korumak konusunda güçlük yaşıyor ve kullanıcıların forumlar ve sosyal medyadaki tepkilerine bakılırsa çoğu bu hamleden pek memnun değil gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Wargame: Red Dragon Epic Games Store'da Ücretsiz Hitman 3'ün Mart Yol Haritası Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Terminator T-800

4.3.2021 21:44:33

0
Oyun için yapılan eleştirilere ve oyuncu kitlesini büyük oranda kaybetmesine rağmen oyuna desteklerini sürdürmeleri ve en azından güncellemeleri zamanında getirerek oyunu geliştirmeye çalışmaları olumlu fakat oyunun bizim oyuncular tarafından oynanmadığı zaten yapılan yorumlardan belli oluyor diğer türlü oyunun en büyük sorunlarından birisi olan level sistemindeki bu düzenlemenin neden gerektiğinin farkında olurlardı. Konuda belirtildiği gibi oyunda seviye atlamak oldukça kolay bu nedenlede içerik olarak çabuk tüketiliyor.Elbette bu bir tasarım hatası çünkü bu tarz bir oyun yapma konusunda hikayeli oyunlarda olduğu gibi geliştiricinin fazla bir tecrübesi yok ve haliylede bu tecrübeyi oyuncu kesiminden aldıkları bildirimlerle kazanmaya çalışıyorlar.Loot odaklı live service oyunlarda bile tecrübesi yüksek olan geliştiriciler çok sayıda güncelleme ile oyunu toparlarken Avengers'ın arkasındaki ekibin daha çok hikaye odaklı oyunlar yapması nedeniyle bu oyunda alması gereken daha çok yolu var.Yinede oyunun denge açısından en önemli eksiğini yani level atlama sisteminin kolay olmasını düzenlemeleri oyun açısından iyi bir gelişme olarak görüyorum.End game içeriği konusundada bir şeyler eklerlerse gayet iyi olur çünkü ana hikayeyi bitirince oyun açıkcası orda bitmiş oluyor ve bir kaç event dışında end game adına oynanabilecek çok bir içerik yok.En azından seviye atlamayı daha zor değil daha dengeli yaparlarsa oyunun hızlı içerik tüketimi konusunda daha yararlı olacaktır.18 Mart'ta oyuna eklenecek olan Hawkeye ile oyuna kaldığımız yerden devam ederiz.

TheNewAtilla

4.3.2021 21:09:15

+2
Adamlar level sistemini bile becerememis yazık la

Hudson51

4.3.2021 20:49:00

0
Bu oyunun hakkı ya 5 dolardır ya da direk F2P olmasıdır. Keşke 60$ full fiyat yapmadan ve Avengers furyası bitmeden çıkarsaydılar da iyi hatırlasaydık. Şimdi bölümlerinden birinin boss'u server olan saçma bir şey olarak insanların aklında kaldı...

BSC Misafiri

4.3.2021 20:12:19

+1
Buglı cyberpunk 2077 bile bundan daha iyi.

BSC Misafiri

4.3.2021 20:07:30

+6
Dünya üzerinde oynayan 6 kişi için kötü haber :)

gamer-x

4.3.2021 20:03:04

0
bu oyun yaşıyormu hala

Grafitty-G

4.3.2021 19:53:55

0
Oyuncu sayısını arttırmak için mükemmel bir hamle bu kararları veren kişiler ne tür kafalar yaşıyor hiç sorgulayan eden yokmu orda?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız