Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers'ın Bir Diğer Çıkış Sonrası Oynanabilir Karakteri Önümüzdeki Hafta Tanıtılacak

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, Marvel's Avengers oyunu için  üçüncü ‘War Table’ canlı yayınının 1 Eylül Salı Türkiye saati ile 20:00'da düzenleneceğini duyurdu. YouTube ve Twitch üzerinden izlenebilecek.
 
Oyuna çıkışından sonra eklenecek yeni bir oynanabilir karakter ve yine çıkış sonrası yayınlanacak ilk hikaye içeriği tanıtılacak.
 
Oyun Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor ve Ms. Marvel oynanabilir karakterleri ile birlikte çıkacak. Çıkışından sonra dört ücretsiz oynanabilir karakter gelecek ve bunlardan birinin Hawkeye olduğu doğrulandı. Diğerleri de muhtemelen beta dosyalarında bulunan karakterlerden olacak. Spider-Man, oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonlarına özel olacak ve 2021'in başlarında ücretsiz olarak eklenecek.  
 
Marvel's Avengers 4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Çıkış fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Cyberpunk 2077'de Altyazıların Boyutu ve Rengi Ayarlanabilecek Call of Duty: Black Ops Cold War'un Teaser Fragmanından Tiananmen Meydanı Görüntüsü Kaldırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız