Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers'a Hawkeye Oynanabilir Karakteri Oyunun Çıkışından Sonra Gelecek

 
Marvel's Avengers için çıkış sonrasında dört ücretsiz oynanabilir karakter planlanıyor ve bu karakterlerden birinin Hawkeye olduğu açıklandı.

Hawkeye beraberinde yeni hikaye görevleri ve yeni bir düşman da getirecek. Çizgi romanlardaki en iyi bilinen Hawkeye anlarından esinlenilen tamamen orijinal bir hikayede oyuncular, Hawkeye'ın ikonik yüksek teknoloji yay ve hileli oklarını tek başına veya arkadaşlarıyla çevrimiçi olarak görevlerde kullanıyorlar. Hawkeye'ın hikayesi, Marvel's Avengers anlatı dünyasını ilerletmeye devam edecek ve tüm yeni görevlere oynanabilir kahramanların tüm listesinden erişilebilir olacak.
 
Oyunun betası daha önce duyurulduğu üzere önümüzdeki hafta başlayacak ve hikaye görevleri, co-op görevler, karakter ilerlemesi, War Zone ve Drop Zones görevlerini içerecek. Bir görevde, oyuncular genç Süper Kahraman Kamala Khan rolünü üstlenirler ve JARVIS'in son bilinen yerinin izinde Amerikan Pasifik Kuzeybatı ormanlarında bir AIM üssüne sızarken Hulk ile birlikte çalışırlar. Daha sonra, Quinjet'i derin bir yeraltı sığınağında gizlenmiş SHIELD sırlarını ortaya çıkarmak için dondurucu Rus tundrasındaki uzak bir Savaş Bölgesine götürürler.
 
Ayrıca Square Enix ve Epic Games hesaplarını bağlayan PlayStation 4 ile Xbox One kullanıcıları betadaki üç HARM-room challenge görevini tamamlayarak Fortnite için Hulk Yumrukları kazmasını ve bonus Hulkbuster tarzını kazanacak.
 
 
Beta tarihleri:
 
7-9 Ağustos
- Oyunu PlayStation 4'te ön sipariş veren kullanıcılar için.

14-16 Ağustos
- Oyunu Xbox One ve PC'de ön sipariş veren kullanıcılar için.
- Tüm PlayStation 4 kullanıcılarının erişimine açılacak.

21-23 Ağustos
- Tüm platformlarda tüm kullanıcıların erişimine açılacak. 
 
Beta sürümü oynamak için Square Enix Üyeleri hesabı gerekecektir. Oyuncular hesaba ücretsiz olarak membership.square-enix.com/register adresinden kaydolabilirler. Bir hesaba kaydolan herkes final oyununda Thor oyun içi isim plakası alacak. 
 
Marvel's Avengers PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları yeni nesil konsolların çıkış gününde ulaşılabilir olacak.

Beta fragmanını, oynanış videosunu ve Hawkeye teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Sea of Thieves: Ashen Winds Güncellemesi Yayınlandı Metamorphosis 12 Ağustos'ta PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

BSC Misafiri

29.7.2020 22:19:11

+1
grafiklerde artış var gibi ve hawkeye in ücretsiz olması da çok güzel heyecanla bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız