Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers PS5 ve Xbox Series Versiyonları 2021'e Ertelendi

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, Marvel's Avengers oyununun PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarını erteledi.
 
Normalde yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesiyle birlikte çıkması planlanıyordu fakat istenen yeni nesil deneyimin sunulacağından emin olunması adına 2021'e ertelendi.
 
Yine de oyuncular yeni nesil versiyon çıkana kadar oyunun mevcut nesil versiyonunu geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series'te oynanabilecek ve iyileştirilmiş kare hızları ve hızlı yükleme sürelerinden faydalanabilecek.
 
Bununla birlikte, Ekim ayında çıkması planlanan ücretsiz indirilebilir içerik karakteri Kate Bishop da daha sonraki bir tarihe ertelendi.

Crystal Dynamics stüdyo patronu Scot Amos tarafından belirtilene göre performans iyileştirmeleri, stabilite, çok oyunculu oynanış, eşleştirme, ödüller ve oyun sonu içeriği üzerinde çalışmalar yapılmaya devam ediliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Square Enix Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Legends of Ethernal 30 Ekim'de Çıkacak Assassin's Creed Valhalla Gold Statüsüne Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

16.10.2020 22:01:29

+1
Kesinlikle. Sinema da Marvel'ın alıp uçurduğu Avengers ismini ancak bu kadar kötü kullanabilir bir oyun üstüne de oyun olarak da pek berbat. Mobil oyun gibi gidip "server" boss'u felan kestiriyor sana. Hakikaten hayal kırıklığı.

rambocuk

16.10.2020 20:49:59

+3
Bir kişinin bile umrunda olduğunu sanmıyorum :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız