Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3'ün İlk Videosu Yayınlandı


 
      Dövüş oyunları arasında oldukça popüler olan Marvel vs Capcom serisinin üçüncü oyunu ilk kez dün ortaya çıkmıştı. Capcom'un Hawaii'de gerçekleşen Capative fuarında ortaya çıkan oyun için ilk tanıtım videosu da bugün internete düştü.
 
     Oyunun bu tanıtım videosu dünde grafik paletinin değişeceğine dair ortaya çıkan dedikoduları kuvvetlendiriyor. Oyunu yepyeni bir grafik stili ile göreceğiz. Daha net konuşmak gerekirse Street Fighter 4'ün grafik stiline benzese de farklı bir havaya da sahip olacak.
 
     Capative fuarında oyunda Wolverine, Spider-Man, The Hulk, Magneto ve Storm karakterlerinin olacağı ve daha süpriz karakterlerin de oyuna ekleneceğinden bahsedilmişti. İşte bu süpriz karakterlere ve oyunda bulunan diğer bazı karakterleri videoda görebiliyoruz.
 
      Wolverine ve Ryu'nun mücadelesi ile açılışını yapan videoda daha sonra Iron Man, Darkstalkers'tan Morrigan, Hulk ve son olarakta Resident Evil 5'te de karşımıza çıkan Chris'i görüyoruz. 
 
     Muhtemelen PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan oyun için henüz bir tarih ise verilmiş değil. ilk oynanış videolarını ise E3 fuarında görebileceğiz.
 
     Marvel vs Capcom 3'ün bu ilk tanıtım videosunu buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
Impulse Satışları (11-17 Nisan) Gelmiş Geçmiş En Kötü PSP Oyunları

HyDro-X-GEN

20.4.2010 14:34:04

0
Umarım capcom street fighter 4 teki başarısnı bu oyundada gösterir.. Ayrıca chris Redfield'i gördügüme şaşırmadım desem yalan olur dövüş sistemini merak ediyorum çünkü RE5'te yürüyerek bile ateş edemiyodu Oyunu Merakla Bekliyorum.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız