Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3'ten İlk Detaylar


 
     Sabah saatlerinde ortaya çıkan videosu ile günün en çok konuşulan konusu olan Marvel vs Capcom 3'ün resmi duyurusu da yapıldı.
 
     Capcom, yayınladığı basın bildirisi ile oyunun resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Yayınlanan bu basın bildirisinde oyunun çıkacağı platformlar olarak PS3 ve Xbox 360 verilmiş. Ayrıca oyunun tam adı Marvel vs Capcom 3 : Fate of Two Worlds olarak açıklandı. Oyunun çıkış tarihi olarak ise tam bir tarih verilmese de 2011 bahar ayları olarak gösterildi.
 
     Oyunda 3 vs 3 Tag Team Fighting modu bulunacak. Yani oyuncu bu modda 3 kişilik bir takım oluşturabilecek. Capcom'dan Christian Svensson oyunun duyurusundan sonra yaptığı açıklama ile Marvel ile tekrar çalışma fırsatı buldukları için memnun olduklarını dile getirdi.
 
     Yenilenmiş bir dövüş sistemi de olacağı belirtilen oyunun değişen bir diğer noktası ise tabi ki grafikleri olacak. 2D oynanışa sahip olan oyunda Street Fighter 4'te olduğu gibi 3D bir grafik stili de bulunacak. Ayrıca Çizgi Roman stili bir grafik stilinin de korunacağı belirtiliyor.
 
     Oyunun sabah saatlerinde ortaya çıkan ilk tanıtım videosuna buradan, oyunun yayınlanan karakter tasarım görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
Kojima Production, MGS: Rising'e Odaklandı Dead Rising 2'ye Yeni Trailer

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız