Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel vs Capcom 3 Yolda


 
     Önümüzdeki dönemlerde Super Street Fighter 4 ve lost Planet 2 ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Capcom firması Marvel vs Capcom serisinin üçüncü oyununu doğruladı.
 
     Marvel vs Capcom 3 dedikoduları geçtiğimiz haftalarda boy göstermişti. Planet Xbox 360'ın haberine göre Hawaii'de Captivate basın organizasyonuna katılan firma, Marvel vs Capcom 3'ün yapım aşamasında olduğunu doğruladı. Ayrıca oyun için Wolverine, Spider-Man, The Hulk, Magneto ve Storm karakterleri onaylanırken, diğer klasik karakterlerinde çoğu ile süpriz karakterlerin olacağı ve oyunun önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan E3 fuarında oynanabilir olarak bulunacağı da belirtilmiş.
   
     Sitenin haberine göre oyun indirilebilir olarak değil, disk formatında piyasaya çıkacak. Bu da akıllara acaba Street Fighter 4'teki gibi bir grafik paletinin mi kullanılacağını getiriyor.
 
     Planet Xbox 360'ın Capcom kanadından bir diğer haberi ise Bionic Comando Rearmed ile ilgili oldu. Kapatılan Grin firması tarafından yapılan yapılan oyunun devamının da E3 fuarında duyurulabileceği söyleniyor. Bakalım bu söylem doğru çıkar ise Grin'in yaptığından daha başarılı bir oyun ile karşılaşabilecek miyiz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Capcom Marvel Marvel vs Capcom 3 PS3 Xbox 360 Dövüş
İngiltere Satışlarına "Sam Fisher" Sızdı Just Cause 2'ye "Koca Teker" Takviyesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız