Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel ve FoxNet Mobil Cihazlar için Aksiyon Rol Yapma Oyunu Geliştiriyor

 
 
   Marvel Entertainment ve FoxNext Games, Marvel evrenini genişletecek yeni bir mobil oyun üzerinde çalışmak için partnerlik anlaşması imzaladıklarını duyurdu.
 
   Bir FoxNext Games stüdyosu olan Aftershock tarafından geliştirilen Marvel oyunun yapım sürecinde daha öncesinde Blizzard, Riot ve Electronic Arts gibi firmalarda çalışmış kıdemli oyun tasarımcıları bulunuyor.
 
   Marvel evreninin süper kahramanlarını ve kötü adamlarını içerecek olan aksiyon-RPG türündeki mobil oyunda oyuncular dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla savaşabilecek.
 
   Marvel Entertainment Oyunlar ve Yeniliklerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jay Ong konu hakkında şu şekilde konuştu. "Aftershock özel bir şeyler yaratıyor ve biz de nihayet bu haberi duyurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Oyun; heyecan verici bir hikaye, Marvel süper kahramanları ve kötü adamlarının epik anlarını ve karakterlerimizi hayata geçiren inanılmaz görseller sunacak. Mobil oyun portföyümüzdeki en büyük ve en cesur projelerimizden biri olmak için geliştiriliyor ve hayranlarımızın beklentilerini aşacağını biliyoruz."
 
   FoxNext Games Stüdyolarının Başkanı Aaron Loeb ise konu hakkında şu şekilde konuştu. "Amir Rahimi liderliğindeki Aftershock Los Angeles ekibi, Marvel evreninde geçecek çarpıcı grafikler içeren yenilikçi bir oyun tasarımına sahip hareketli bir mobil oyun geliştiriyor. FoxNext Games'teki ilk oyunumuzda Marvel ile birlikte çalışmak rüya gibi."
  
   Oyunun başlığı, çıkış tarihi ve diğer detayları henüz açıklanmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Naruto to Boruto: Shinobi Striker için 16 Dakikalık Oynanış Videosu FIFA 18 PS4 Paketleri Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız