Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel, Bu Yıl Dijital Olarak Düzenlenecek Olan Comic-Con’a Katılmayacak


Son 50 yıldır her yıl düzenlenen San Diego Comic-Con bu yıl bildiğiniz üzere dijital olarak yayınlanacak. Yine birçok panel düzenlenecek, yeni bilgiler, fragmanlar ve yeni duyurular göreceğiz. Ancak bu yıl, etkinliğin en önemli isimlerinden biri katılmıyor.

Marvel, bu yıl San Diego Comic-Con’a katılmayacağını açıkladı. Aynı şekilde geçtiğimiz haftalarda DC de katılmayacağını açıklamıştı, ancak onun yerine kendisi bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Marvel henüz kendisinin düzenleyeceği bir etkinlik duyurmadı.

Marvel’ın özellikle bu sene ne yapacağı çok merak ediliyordu, çünkü yeni bir döneme geçiş yapılıyor ve çok fazla bilgi sahibi değil hayranlar. Eğer kendileri özel bir etkinlik düzenleyecekse çok yakında duyurusu yapılacaktır. San Diego Comic-Con, 22 – 26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi comic con
Avengers: Endgame’in Yönetmeni, MCU’nun Wolverine’e Henüz Hazır Olmadığını Söyledi WWE 2K Battlegrounds Eylül'de PS4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için Çıkacak

:::LOSTPLANET:::

9.7.2020 07:05:01

0
Bu özel etkinlikler çok dağıldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız