Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario vs. Donkey Kong Demosu Artık Mevcut

 
 
Nintendo, oyunculara sunacağı yeni Mario vs. Donkey Kong oyunu için 3 dakikalık bir genel bakış fragmanı yayınladı. Ayrıca oyunun Uzakdoğu'da TV reklamı yapıldı. Diğer taraftan Nintendo e-Shop üzerinden oyunun ücretsiz bir demosu da kullanıcılara sunuldu.
 
Mario vs. Donkey Kong yakında Switch konsoluna geliyor 
 
 
 
Mario vs. Donkey Kong oyununda oyuncular, oyuncak fabrikasına adım atıyor ve burada Mario bir kez daha büyük rakibi Donkey Kong ile yüzleşmek durumunda kalıyor. Oyunda yandan görünümlü bir kamera bakış açısıyla beraber Mario karakteriyle platform zorluklarını aşmaya çalışıyor ve aynı zamanda bu platform zorluklarına çeşitli bulmacalar da ekleniyor.
 
Renkli ortamları ve ilgi çekici bulmacaları ile beraber yer aldığımız yapımda aşılması gereken kısımları yaptığımız hamlelerle beraber aşmaya çalışıyor, yukarı aşağı inen asansörleri zamanında geçmeye başlıyor ve daha fazla platform zorluklarını burada deneyimleyebiliyoruz. Oyun 16 Şubat tarihinde biz oyun severlere sunulmak isteniyor. Switch konsoluna gelmeye hazırlanan oyunun 50 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.
 
Yeni fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Honor of Kings’in Efsanevi Savaşları 21 Şubat’ta Türkiye’de Başlıyor Like a Dragon: Infinite Wealth Satışları 1 Milyona Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız