Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario + Rabbids Sparks of Hope'un Dosya Boyutu Belli Oldu

 
 
Ubisoft geçtiğimiz günlerde Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un Nintendo Switch için 20 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu. Şimdi ise oyunun dosya boyutu belli oldu.
 
Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un resmi Nintendo eShop sayfası güncellendi ve oyunun 7.1 GB'lık bir boyuta sahip olduğu ortaya çıktı.
 
Öte yandan Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Standart ve Gold olmak üzere iki sürüm olarak yayınlanacak. Gold Edition, temel oyunu ve season pass'i (sezon bileti) içerecek.  
 
Oyunun açıklaması ve şu şekilde: 
 
Gizemli ve kötü niyetli bir varlık olan Cursa, hain planlarını ilerletmek için enerji arar ve galaksiyi kaosa sürükler. Bu amaçla Lumas ve Rabbids'in birleşmesiyle oluşan esrarengiz yaratıklar olan Sparks'ın tüm enerjisini tüketmeye ve yoluna çıkan herkesi yok etmeye kararlıdır. Galaksiye düzeni geri getirmek ve kurtarmak için Mario ve arkadaşları büyük maceraya atılır.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Nintendo, Her Türlü Doğal Afete Hazır Olduklarını Bildirdi Witch on the Holy Night PS4 ve Switch için 8 Aralık'ta Batıya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız