Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın İlk Büyük Güncellemesi Sürpriz Bir Şekilde Çıktı

 
     Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın, daha önce yapımcı tarafından sözü verilen 2 büyük güncellemesinden biri sürpriz yaparak oyuncularla buluştu.
 
     Season pass sahipleri için daha önce 8 farklı silah temasını da içinde barındıran Pixel Pack ve Steampunk Pack isimli 2 adet ufak silah paketi çıkaran yapımcılar bu sefer bir sürprize imza attı ve ilk büyük güncelleme paketi Ultra Challenge Pack'i yayınladı. Special Challenges isimli yeni bir single player modu ve Cataclysm Kefuffle isimli co-op modu, ilk büyük güncellemeyle gelen yenilikler oldu.
 
     Çıkışının ardından oldukça olumlu yorumlar alan Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın 2. büyük güncellemesi ise 16 Ocak 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Mario + Rabbids Kingdom Battle Ubisoft Nintendo
The Witcher Serisinin 10. Yılı Şeferine Tüm Seride %85'e Varan GOG İndirimleri Başladı Overwatch'un Oyuncu Sayısı 35 Milyonu Geçti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız