Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Tennis Aces: Special Demo Bugün Nintendo eShop'tan İndirilebilir

 
Raketlerinizi alın ve rakiplerinize karşı maçların keyfini çıkarın! 3 Mayıs saat 11:00’e kadar tam bir hafta boyunca sürecek Mario Tennis Aces: Special Demo’yu Nintendo eShop’tan ücretsiz indirebilirsiniz. Demoyu indirmek aynı zamanda oyunculara Nintendo Switch Online için yedi günlük ücretsiz deneme süresi veriyor. Mario Tennis Aces: Special Demo, Mario Tennis Aces websitesinden ya da Nintendo Switch’te Nintendo eshop’tan indirilebilir.
 
Özel demo etkinliğine katılanlar, korta gidebilir ve çeşitli oyun modlarını deneyimleyebilir. Özel demoda yer almak, aynı zamanda oyuncuların tam sürüm Mario Tennis Aces oyununa dahil olan bazı özel ödülleri kazanmalarını sağlayacak. Hafta boyunca sürecek olan bu turnuvada sadece bir maç oynamak, Mario'nun klasik tulumda kendini göstermesini sağlayan bir kıyafeti açarken, demo'nun Co-op Mücadelesi modunda puan toplayarak, oyuncular mavi, kırmızı ve sarı Yoshi'nin kilidini açabilecek.
 
Demo etkinliği süresince oyuncular Mario'ya ve arkadaşlarına karşı yarışıp, smaç atmakla kalmayacak, aynı zamanda Nintendo Switch Online için yedi günlük ücretsiz denemeyi etkinleştirmek üzere Nintendo eShop kodunu içeren bir e-posta alacaklar. Oyuncular bu kodu bir önceki ücretsiz denemede yer alsalar bile kullanabilirler.
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Intel Extreme Masters Sydney Grupları Belli OIdu! A Plague Tale: Innocence için 8 Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız