Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Strikers: Battle League için Demo Yayınlandı

 
 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Next Level Games, Mario Strikers: Battle League için Nintendo eShop üzerinden bir demo yayınladı. Kullanıcılar bu demoya artık erişebilir ve 3 ile 6 Haziran arasında çevrimiçi çok oyunculu modda başkalarına karşı oynayabilir.
 
Mario Strikers: Battle League Football'da oyuncular, Mario, Peach, Donkey Kong ve Toad dahil olmak üzere Mushroom Kingdom'dan tanıdık yüzler arasından seçim yapabilir ve sekiz oyuncuya kadar yerel oynayabilir veya rekabeti çevrimiçi oyuna taşıyabilirler.
 
Oyuncular Team Tackle özelliğini kullanarak, takım arkadaşlarını ekstra pozisyona sokabilir, rakiplerini yere serebilir veya Hyper Strike ile iki puan kazanabilmeniz için almanız gereken Strike Orb’ları kapabilirler. Strike’ta faul yok, karşı takımı kramponlarınız ile karşı karşıya gelmemeyi dileyecek hale getirebilirsiniz. 
 
Mario Strikers: Battle League Football, 10 Haziran'da Nintendo Switch için geliyor.  
 
Switch sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu spor Mario Strikers: Battle League Switch
Sony CEO'su Jim Ryan: Stüdyo Satın Alımlarına Devam Edeceğiz Sony, 3 Haziran'da 30 Dakikalık Bir State of Play Etkinliği Düzenleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız