Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Maker için Resmi Mercedes Bölümü Yayınlandı

  
     Geçtiğimiz sene Nintendo ve Mercedes reklam anlaşması yaparak başarılı reklam filmleri yayınlamış ve Mario Kart 8'e Mercedes marka araçlar getirmişti. Japonların Mercedes bayiisine gidip Mario'nun kullandığı arabayı sormasını sağlayan bu reklam kampanyası bu kez de Mario Maker'a sıçradı.
 
      Mercedes, resmi Mario Maker bölümünü yayınladı. Mercedes-Benz Jump'n'Drive adlı bölümde Mario, Mercedes-Benz GLA sınıfı bir araç ile maceraya atılıyor. Bu bölümü başarıyla tamamlayan oyuncular, bu araba kostümünü oyunda açmış oluyor. Bu bölümden alınmış ekran görüntülerine ve geçtiğimiz sene oldukça beğeni toplayan Mercedes reklamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neoseeker.com Mario Maker Nintendo Mario maker platform miyamoto
2016 Yılı Yeni Oyun Serileri Bakımından Xbox One için Yoğun Olacak Resident Evil Zero HD Remaster'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

10.12.2015 19:45:32

0
Nintendo konsolum olmadığı için Mario'ya uzak kaldım ve merak da etmiyordum ama Mario Maker ile deli saçması bölümler yapanlar var insanın gerçekten oynayası geliyor. Mercedes ile olan reklamlar da gayet keyifliydi ortaklıklarına devam etmesi güzel.

BSC Misafiri

10.12.2015 13:33:53

0
şu oyununda şeyi çıktı gereksiz

ShadowofDeath06

10.12.2015 00:12:17

+1
Grand Theft Mario V
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Maker
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız