Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Maker 3DS'e de Gelebilir


     Mario Maker Nintendo'nun E3 sunumunda duyurulduğunda Nintendo hayranları tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. Oyunun yaratıcılığın sınırlarını zorlayacağından hiç şüphe yok fakat çok fazla kullanıcı bölümü olması, bu bölümlerin çoğunun da popüler olamayacağı söz konusu. Bu durum hakkında açıklama yapan yapımcı Takashi Tezuka şöyle dedi:
      "Mario Maker'da online paylaşım yapmak isterim fakat bunun da zorlukları var. Bir bölüm yaratıp paylaştığınızda elbette ki olabildiğince çok insanın görmesini istersiniz. Doğal olarak popüler olanlar daha fazla insan tarafından görülecek. Aynı popülerliğe sahip olmayan bölümler ise aynı ilgiyi çekemeyebilir."
 
       SNES için çıkmış Mario Paint'deki gibi bir müzik editörünün Mario Maker'da bulunup bulunmayacağı sorusuna Tezuka, Mario Maker ekibinin böyle bir konsept üzerinde çalıştığını fakat bu konsept içeriğinin ne kadar geniş olacağının henüz kesin olmadığını belirtti.
 
      Son olarak Tezuka oyunu 3DS için de geliştirmeyi istediğini fakat bunun için Wii U sürümünün başarı elde etmesi gerektiğini söyledi. Ekip şu an için oyunun Wii U sürümüne odaklanmış durumda. Mario Maker, 2015 yılının ilk çeyreğinde Wii U için çıkışını yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak .gamespot.com Mario Maker Nintendo Mario maker platform miyamoto
Microsoft, 18.000 Çalışanını İşten Çıkaracak The Walking Dead'in İkinci Sezon Dördüncü Bölümüne Tarih Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Apoc

20.7.2014 00:07:26

0
ataride çok oynardım ama ps aldırtacak kadar da değil

pofpor01

17.7.2014 19:06:31

+2
Çok güzel bir haber. Umarım Söylenildiği gibi 3DS'e de çıkarırlar. El konsolunda Mario bölümlerini tasarlayıp oynamak eğlenceli olur.

omris2013

17.7.2014 17:13:09

-1
Ölme eşeğim ölme daha wii u ya 2015 de çıkcak da sonra satcakta sonra düşünceklerde sen geç bunu :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Maker
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız