Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Maker 2'de En Yüksek Puanı Yapmak Düşündüğünüzden Daha Zor

 
Super Mario Maker 2'de elde edilebilecek en yüksek puanın 999.999.990 olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ne yazık ki yanılıyorsunuz. Mario Maker'da oyuncular tarafından kusursuz bir şekilde tasarlanmış herhangi bir oyunu oynama şansına sahip olduysanız bunun sebebini anlayabilirsiniz. Çünkü bu oyunlarda en yüksek puanı yapmak neredeyse imkansız.
Ceave Gaming isimli YouTube kanalının sahibi büyük bir Mario hayranı ve son video serisinde Mario Maker 2'de nasıl en yüksek puanlara ulaşılır bunları araştırıyor. Mario Maker'da oyuncuların her bir bölüm için maksimum 500 saniyesi bulunuyor. Bununla birlikte oyundaki boruları kullanmak vaktinizin çalınmasını büyük ölçüde azaltıyor. Hatta bazı oyuncular mevcut bölümü çözerken hiç vakitlerinin çalınmaması için o borulara durmadan girip çıkıyor ve bir odayı 10 kere yeniden görebiliyorlar.
 
Ceave ise nihayet en yüksek puana bu tekniği kullanarak ulaştı, bunu nasıl yaptığını görmek istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Mario Maker 2 challenge YouTube
Destroy All Humans! Remake Özel Sürümleri Tanıtıldı Aksiyon Strateji Oyunu Lornsword Winter Chronicle Ekim'de PS4 ve Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

L-BLock

13.8.2019 21:42:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyun şimdi 60 dolar mı .
Evet, ağla.

BSC Misafiri

12.8.2019 18:23:45

0
Bu oyun şimdi 60 dolar mı .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız