Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Kart Tour Çok Oyunculu Modu 8 Mart'ta Çıkacak

 
Nintendo'nun mobil Mario Kart oyunu Mario Kart Tour 25 Eylül'de çok oyunculu mod olmadan çıkışını gerçekleştirmişti. Çok oyunculu mod için bir süredir yapılan beta testlerinin ardından en sonunda resmi çıkış tarihi açıklandı.

8 Mart'ta tüm oyuncuların erişimine açılacak.
 
Standart yarışlarda ve Altın yarışlarda arkadaşlarınıza ve diğer oyunculara karşı yarışabileceksiniz. Standart yarışlarda puanınızı artırmak için yarışacaksınız. Altın yarışlar ise sadece Mario Kart Tour Gold Pass abonelerine ulaşılabilir olacak ve burada oyuncular en yüksek puana sahip olmak için en iyilerle yarışacak.
 
Mario Kart Tour tek parmakla oynanabilecek şekilde tasarlandı ve oynanış tek parmağınızla aracı sürmenize, drift yapmanıza, eşya kullanmanıza ve daha pek çok şeyi yapmanıza olanak sağlıyor.

Oyunu aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun içi satın almalarla birlikte başlaması ücretsiz bir oyun.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mario Kart Tour Mobil Mario Kart Oyunu Nintendo iOS Android
Switch Sistem Güncellemesi Versiyon 9.2.0 Yayınlandı Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution 24 Mart'ta PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart Tour
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız