Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Kart 8 Perakendecilerin Tek Umudu


     Mario Kart, Nintendo'nun en popüler serilerinden biridir. DS'de 20 milyondan fazla, Wii'de 34 milyon ve 3DS'te ise bugüne kadar 8 milyon adet Mario Kart oyunu satan Nintendo şimdi bu seriyi Wii U ekranlarına taşıma amacında.
 
     İngiliz perakendeciler de Wii U umutlarını Mario Kart 8'e bağlamış gibi görünüyorlar. MCV'ye konuşan İngiltere'nin en büyük perakendecilerinden biri Wii U için tek gerçek şansın Mario Kart 8 olduğunu, eğer bu oyun da Wii U'nun satışlarını yükseltmezse bu konsoldan ümidi keseceklerini söylüyor.
 
     Mario Kart 8'in Wii U konusundaki umutları bir nebze olsun canlı tuttuduğunu belirten perakendeciye katılmamak elde değil. Super Smash Bros'u muhtemelen yıl sonunda piyasaya çıkaracak olan Nintendo İlkbahar-Yaz döneminde ancak Mario Kart 8 ile konsolu hayatta tutabilir gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews mario kart mario kart 8 mario kart wii u wii u
Warlords of Dreanor'da Meslek Desteği Yoshi's New Island'ın Yeni Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

25.1.2014 12:27:25

+1
Haber icin tesekkurler. Nintendo fiyat indirimi ustune Mario kart gibi ozel oyunlarini ardi ardina getirecektir. Nintendo buyuk firmadir. Her ne kadar pazarlama hatalari yapsalarda ben inaniyorum satislari bu sene cogalacaktir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart 8
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız