Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Bros. Wonder Oynanış İçeriği Çıkış Öncesinde Sızdırıldı

 
 
Nintendo tarafından oyunculara sunulacak platform macera oyunu Super Mario Bros. Wonder, resmi çıkış tarihinden yaklaşık bir hafta önce internete sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler arasında oyunun doğrudan oynanış içeriği yer aldı.
 
Oyunun bilinmeyen kısımları çıkıştan önce sızdı 
 
 
 
Geçtiğimiz Cuma günü oyunun daha önce görülmemiş bölümlerini içeren görüntüler ve videolar sosyal medya platformlarında ve özel Discord kanallarında paylaşılmaya başlandı. Oyunun ayrıca birçok sitede yasadışı olarak paylaşıldığı da iddia edildi. Ancak haber kaynakları bunun doğru olup olmadığını netleştiremedi.
 
Mario Bros. Wonder'ın içeriği bir yayın sırasında ortaya çıktı. Yayın sırasında en az üç kişi Twitch'te oyunun yayınını paylaşıyordu ve basın ön izlemelerinde ve Nintendo'nun resmi olarak sunduklarının ötesinde içerikler yer alıyordu.
 
Bu içerikler şu anda sosyal medya platformlarında sıkça karşınıza çıkabilir. Oyun 20 Ekim'de çıkışını gerçekleştirecek ve bu tarihten önce önemli spoilerlardan kaçınmak isteyenler önümüzdeki günlerde sosyal medyada dikkatli davranabilir. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Bu Haftanın Öne Çıkan Haberleri: CoD: Mobile, Unity CEO'su İstifası ve Dahası Haftanın Öne Çıkanları: GTA 6'nın Görsel Sıçraması, PS5 Slim Modeli ve Cyberpunk 2077 Yapay Zeka

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız