Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario 3D Land ve Galaxy 2 Satış Karşılaştırması

 
      Nintendo'nun Super Mario oyunlarının kalitesi hakkında tartışmaya gerek yok. Firmanın neredeyse her Mario oyunu belli bir standartın üstünde oluyor ve oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Peki hangi Mario oyunları satış konusunda daha başarılı? Şimdilik Super Mario Galaxy 2 ve Super Mario 3D Land'in karşılaştırmasını yapalım.
 
      Aşağıdaki listede her iki oyunun da Japonya'da ilk 2 ayda nasıl bir satış performansı gösterdiklerine bakabiliriz. Bu listeye göre 3DS'teki Super Mario 3D Land, Wii'deki Super Mario Galaxy 2'den çok daha fazla ilgi görüyor. Tabi bunun bir çok nedeni var.
 
     Öncelikle Super Mario 3D Land Japonya'da alış-veriş sezonu da diyebileceğimiz Noel döneminde çıktı. Ayrıca taşınabilir konsollarda Mario oyunlarına ilginin daha fazla olduğu da biliniyor. Tabi 3DS'te çok fazla oyun seçeneğinin olmaması da bir başka bakış açısı.
 
     Wii'deki Super Mario Galaxy 2 ise oyun otoritelerinden daha yüksek puanlar almasına rağmen Super Mario 3D Land'in gerisinde kalmış. Wii'de her ne kadar oyun yelpazesi daha geniş olsa da bu konsolun satışları şu an için 3DS'ten çok daha fazla.
 
      Sonuç olarak 3DS'teki Super Mario 3D Land gerçekten de çok büyük ilgi görüyor. 3DS'in satışlarını patlatan bu oyun Mario oyunlarının Nintendo için hala ne kadar önemli olduğunun da göstergesi. Nintendo da üst düzey oyunlar çıkararak bu satış rakamlarını hak ettiğini kanıtlıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Mario 3D Land Mario 3DS Super Mario Platform Shigeru Miyamoto 3D
Steam İndirimlerinde Son Fırsat Oyun Çeviri'den Arkham City'e Türkçe Yama Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

2.1.2012 02:12:21

0
çekişmeli gitmiş.

quar7

1.1.2012 22:36:24

0
Mario 3D Land'ın ilginç bir istatiği var. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D Land
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız