Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mafia II Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

 
   2K Czech'in 2010 yılında çıkardığı Mafia II Xbox One'ın Geriye Uyumluluk sistemine eklendi.
 
    Mafia II şu anda Xbox Store'da 16,00 TL fiyat ile satışta. Xbox 360 versiyonu kutulu sürümüne sahipseniz de direkt olarak Xbox One üzerinde oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.
 

   Mafia II size, Sicilyalı göçmenlerin oğlu olan ve II. Dünya Savaşında yaralanıp eve döndükten sonra kız kardeşinin ve annesinin tefeciye olan borçlarını ödemekte zorluk çektiğini görerek Empire Bay şehrinin suç hayatına giren Vito Scaletta'nın kontrolünü veriyor. Bu epik öykü ilerledikçe Empire Bay'in karanlık geçmişindeki en güçlü suçlulardan bazıları ile tanışıyor, arkadaşlıklar kuruyor, düşmanlar ediniyorsunuz ve sizden mafyaya olan bağlılığınızı göstermeniz isteniyor. Mafia II, 1940'lar ve 1950'lerin Amerikan şehirlerindeki kıyafetlerin, araçların, müziğin ve reklamların zekice yansıtıldığı bu ortamda mafyanın karanlık ve acımasız dünyasını çarpıcı biçimde tekrar yaratıyor.

 
   Ayrıca Splinter Cell: Conviction ve 2006 yılında çıkan orijinal Prey oyunu da Xbox One'ın Geriye Uyumluluk sistemine eklendi.
 
   Xbox One'da geriye uyumlu olan oyunların tümüne buradaki listeden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
League of Legends, 2018 Yükselme Ligi'nin 3. Haftası Tamamlandı Rise of the Tomb Raider Mac ve Linux'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

7.3.2018 20:55:20

+1
Bu geriye uyumluluk harbiden boş iş. Xbox cilar ortalığı yıkıyor ama bir istatistik vardı, sadece yüzde 2-3 mu ne bu geriye uyumlu oyunları oynuyor. Kısaca boş iş....

Guest-E87629FD5

7.3.2018 19:03:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: french press bu oyunun ps3 sürümünde çim yoktu
Çim DLC olarak geldi [:'(]

2K

14.2.2018 19:07:15

0
Xbox'ı savundum ama niye sende bir roman yazıp desteklemedin.

Persona_Non_Grata

14.2.2018 18:38:45

0
Çok iyi valla alip tekrar oynarım

Cityzens

14.2.2018 16:54:38

+1
Xbox i o kadar cok bicakladilar ki . 2013 den tut, 2016 da ilk quantum break in pc ye cikisiyla beraber artik microsoft oyunlarinin windows a cikacagini biz ogrendikten sonra sunu gorebiliriz. Oyun satisi, console satisi . Gibi seyler oncelik degil oncelik olan sadece uyelikler. Bahsettiginiz soylentiler yine uyelikten geciyor. Yine halo haric xbox almanin anlami yok. Cunku microsoft store a gelir ve sizdewindows da oynarsiniz. Evet X harika bir console bir kere ps4 pro kadar jet engine degil 😂 Ama ben X i evdeki sik mutfaga benzetiyorum. Evde yemek yok, malzeme yok ama harika bir mutfaginiz var. ve siz ac kalmamak icin disaridan yemek soyluyorsunuz. O mutfak oyle duruyor kullanmuyorsunuz. Iste ayni xbox one x in durumu boyle suan 😂 Edit sorry halo da game pass icindeydi😂

Cityzens

14.2.2018 16:44:50

0
Back compat i bi zahmet ucretsiz yapsinlar degil mi :) bence console seciminde onemli bir feature degil. Eski oyunlar simdikiler kadar sukse yapmiyor. xbox in donanimindan gectim. Sosyal aglar uzerinde etksi bir ps kadar degil. Ornek olarak xbox uzerindeki youtube app inden kendi kanaliniza atamiyorsunuz. Iste game pass gibi servisler microsoft un kendisine hic guveni olmadigini gosteren etmenler. Kendi oyunlarina guveni olmadigi gibi 2013 den sonra 2017 de kendilerini gulunc hale soktular. store la ilgileniyor derken size katiliyorum daha cok store dan kazandigi icin bunu soyledim. Ben microsoft un spencer geldikten sonra xbox i oldurdugunu dusunuyorum. Cunku ortada xbox kalmadi.Ortada da sadece Microsoft ve onun windows ,xbox denilen servisleri oldugunu goruyorum. Eger xbox almayip pc uzerinden microsoft store dan alisveris yapiyorsak bunu umursayacaklarini sanmiyorum. Cunku game pass = para demek. Ne kadar cok uyelik olursa onlari console dan daha mutlu eder diye dusunuyorum. Sonraki nesilde de microsoft un boyle olacagini dusunuyorum. Artik onlar icin bence console devri spencer dan sonra kapandi. Tabi step down olmazsa ki olacagi gibi gozukmuyor. O yuzden Sony yine kendi console larinda ayni basariyi devam ettirecektir. Cunku exc oyunlari var ve bunun anlamini suan cok daha iyi goruyoruz.

french press

14.2.2018 16:17:35

+2
bu oyunun ps3 sürümünde çim yoktu

Project Scorpio

14.2.2018 15:39:39

+2
Yine romanı yazmışsın helal.

2K

14.2.2018 14:29:50

+2
Bunu yapmasına sebep yok derken Sony çakallığından öyle yapıyor. Zaten sahip olduğu çoğu IP'yi güzel remakeler olsa da PS4'e çıkardı. Üstüne PC'de oynamak isterseniz eski oyunları PS Now sistemine para ödemek zorundasınız. Xbox'ın yeni IP'si yok hatta işte bunun için konsol almalıyım diyeceğiniz bir IP bile yok ki Forza, Halo, Gears seven biri olarak söylüyorum fakat Game Pass ve backward compatibility öyle kenara atılacak, önemsiz gelişmeler değil hatta oyuncuların büyük yararına olan hizmetler. Backward için Gold dışında eksta ücret ödemenize gerek yok. Örneğin ben de Ninja Gaiden'ın kutulu hali var, takıyorum ve eksta ücret ödemeden oyunu indiriyor dijital sürümünü oynuyorum. Evet günümüzde 40 saat eski oyunları oynamazsınız ama eğer Xbox One'ım olsaydı tekrar oynamak isteyeceğim bir sürü oyun var. Microsoft bu sistemi oyun sizde olsa bile atın bir 5 dolar şeklinde yapabilirdi ama Gold dışında tamamen ücretsiz. Ben bu aralar Red Dead oynamak istiyorum tek yolu ya tekrar PS3 alıcam ya da PS NOW'a para vericem ki fena olmayan bir internet gerektiriyor. Xbox One sahibi elinde varsa hala kutusu alıp, takıcak sorunsuz uğraşmadan oynacak. Game Pass zaten eğer Xbox One'ın PS4 gibi iyi exleri olsaydı ortalığı yıkıcak bir gelişme. Türkiye fiyatı bile ayda 30 TL ve daha yeni olmasına rağmen 134 oyun oynayabiliyorsunuz. İçinde Gears of War 4, Halo 5 gibi büyük AAA oyunlar da var. Microsoft sadece Store üzerinden ilgilenmez her iki firmada hem mağazalarından satışa bakar hem konsol satışına. Zaten konsol satmaktan kazandığı paradan daha fazla mağaza üzerindne yapılan alışverişler ile para kazanıyor her iki firmada. Orada ne demek istediğinizi anlamadım. Xbox One bu nesili böyle gelişmeler ile bitirecek yeni bir IP'ye başlansa bile 3 yıl sürer çıkması. Sony zaten çoktan köprüyü geçti. Fakat bir sonraki nesile yatırım yapıp çok güzel IP'ler ile gelirse yeni Xbox. Üstüne Game Pass varken multi-platform oyunlara PC ve ya PS4'de 60 dolar vermek yerine aylık ücret ödeyip oradan oynamayı tercih ederim.

BlackLead

14.2.2018 14:28:01

0
valla bilmiyorum bu xbox geriye uyumluluk olsun ,ea access olsun ve en son bomba gibi çıkarttığı game pass olsun bu sisteme baya zaman ve para ayırdı. şimdi bir de dediği gibi konsola özel oyunlar ile dönerse ki( söylentiler var bazı firmalarla anlaşmaya çalışıyormuş microsoft) bomba gibi bir geri dönüş yapabilir.Bu nesil için mi olur o geri dönüş gelecek nesile mi sarkar emin değilim ama bence gelecek nesil için. Game pass sistemi özellikle cidden oturursa, dedikleri gibi olursa muhteşem bir şey.Yeni çıkan ip oyunlar dahil bazı oyunları çıkar çıkmaz ayda sadece 30 tl'ye oynayabiliyorsun. şuan çıkardıkları konsol fiyat ile olsun , kalitesiyle olsun , soğutma sistemiyle vs her şeyiyle kesinlikle en iyi konsol tartışmasız.Ama işte oyun sıkıntısı vardı.İlk başta bu değişik sistemleri piyayasa sürdüler şimdi tekrardan özel oyunlar gündeme geliyor.Geri dönüş yapması herkes için iyi olur.Sony hepten rehavete kapılmıştı zaten

Cityzens

14.2.2018 13:39:32

0
Bence PS in bunu yapmasina gerek yok. Sony yanlis hatirlamiyorsam 2008 yilinda Ps2 back compat olayini ps3 te kapatti ve sebebi de oyuncular artik eski oyunlara yonelik oyunlari oynamak istememesi. Bundan sonra da gunumuzde getireceklerini sanmiyorum cunku yapmasi icin hicbir sebep yok. Microsoft sadece microsoft store a odenen ucretlerle ilgilenir. Onlar icin xbox, S veya X in ne kadar sattigi onemli degil. Bundan dolayi back compat ea access ve game pass ile oyuncularin kalbini kazanmaya calisiyor. Rekabet anlaminda guzel haraketler ama kisisel olarak game pass back compat gibi servisler ilgimi cekmiyor.Zaten Ps3 veya x360 da oynayabildigimiz oyunlari tekrar tekrar onumuze getirmek bence zaman kaybi. Su back compat a yada game pass la ugrasacagina koca 2017 yilinda sadece 2 ex forza7 ve cuphead i yaptilar. Sonra da " yeni ip ler uzerinde calisiyoruz " diye aciklama yapiyorlar. Nesil bitti biticek hala bunlar ip derdinde tabi inanirsan. Ki ben inanmiyorum. Zamaninda halo gears ve forza icin xbox alan kimse simdi bu oyunlari oynamak icin game pass alacak. Dusunebiliyor musunuz Xbox bu kadar acinasi halde. Ote yandan Sony de exc oyunlar gayet olagan.Boyle devam etmeli.

paynetothemax

14.2.2018 11:49:46

0
güzel haber. max payne 3ü de getirin artık

BlackLead

14.2.2018 11:29:03

+3
playstation'ın da acilen bu geriye uyumluluk furyasına katılması lazım
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız