Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mad Max'in Yeni Filminin Çekimleri Bu Yıl Sonbaharda Avustralya'da Başlayacak

 
 
2015 yılında hem Mad Max: Fury Road ismiyle yeni bir film çıkmıştı, aynı sene bir oyun da çıkmıştı. İki yapım da birbirinden bağımsızdı ancak ortalama üstü diyebileceğimiz bir oyun ve gerçekten son derece başarılı olan film ile Mad Max evrenine tekrar giriş yapmıştık. 
 
Geçtiğimiz aylarda da filmin başarılı yönetmeni George Miller, yeni filmin geleceğini onaylamıştı. Şimdi ise filmin çekimlerinin başlangıç tarihi ve lokasyonu belli oldu. Filmin çekimlerine 2020 sonbaharında Avustralya'da başlanacak.
 
Şu an için film ile ilgili bilinen şeyler: Filmin tam ismi Mad Max: Wasteland, yönetmeni George Miller ve başrolde Tom Hardy var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak NME Film ve Dizi Haberleri mad max mad max fury road george miller tom hardy yeni film mad max 2 çekim tarihi oyuncular
2002'de Yayınlanan 2D Çok Oyunculu Oyun "Soldat" ve Serinin Yeni Oyunu "Soldat 2" Steam'e Geliyor ICE Challenge 2020 Turnuvasının Şampiyonu Mousesports Oldu!

2paccc

7.2.2020 16:41:52

0
Bu beni biraz heyecanlandırdı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız