Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Simon the Sorcerer Origins Duyuruldu

 
 
Yayıncı Leonardo Interactive ve geliştirici Smallthing Studios, point and click macera oyunu ve 1993'te çıkan Simon the Sorcerer serisinin yeni bir bölümü niteliğinde olan Simon the Sorcerer Origins'i duyurdu. Oyun 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Simon The Sorcerer Origins, efsanevi Simon'ın destansı macerasını yeniden başlatıyor. Simon, eski bir kehaneti açığa çıkaran ve büyülü güçler kazanan Büyücülerin o saçma dünyasına dönüyor. Klasik bir macerayı modern bir şekilde yaşamaya hazırlanın.
 
Simon'ın yaşadığı bu çetrefilli hayat, birçok belayı beraberinde getirecek ve eski bir kehaneti açığa çıkaracak. Böylece büyücülük dünyasının beklenmedik bir parçası olacak. Macerası sırasında Simon harika bir şey yapacak. Bu yolda ailesi için sadece bir hayal kırıklığı olmadığını kanıtlayacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu point and click Simon the Sorcerer Origins
Sniper Elite 5 için Kill Cam Fragmanı Yayınlandı Söylenti: The Last of Us Remake Bu Yıl Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız