Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Pilgrims, Kasım'da Switch Konsollarına Geliyor

 
 
Geliştirici Amanita Design, 3 Kasım'da Amerika ve Avrupa'da, bir hafta sonra da Japonya ve Asya'da Nintendo eShop üzerinden macera oyunu Pilgrims'i Switch konsolları için yayınlayacağını duyurdu. Pilgrims ilk olarak 7 Ekim 2019'da Steam aracılığıyla PC ve Apple Arcade için piyasaya sürüldü.
 
Pilgrims; Machinarium ve Samorost oyunlarını geliştiren ekibin elinden çıkan ele avuca sığmayan bir macera oyunu. Diyarı gönlünce dolaş, yeni dostlar edin; senin gibi gezgin olan dostlarınla gülüp eğlen ve hikâyelerini tamamlamalarına yardımcı olurken kendi bildiğin yolu izle.
 
Oyuna ayak uydur. Oyunu yenme. Oyunla eğlen. Belirlenmiş çizgisel bir yol izlemek zorunda değilsin; birbirinden farklı işleri onlarca farklı eşyayı ve karakteri kullanarak halledebilirsin. 
 
Switch sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Pilgrims Amanita Design macera oyunu
Final Fantasy XVI için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşması Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pilgrims
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız