Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MSI 2019 Ön Eleme Kura Çekimi 23 Nisan Tarihinde Gerçekleşecek

 
        League of Legends'da bütün bölgelerin Kış Mevsimi şampiyonlarının katılacağı Mid-Season Invitational (MSI) 2019 turnuvasında 1907 Fenerbahçe Espor'un rakipleri 23 Nisan tarihinde gerçekleşecek kura çekimi ardından belirlenecek.
 
     MSI 2019 turnuvasının ilk aşaması olan ön eleme aşamasında dörder takımdan oluşan iki grup oluşturulacak ve takımlar ikili lig sisteminde mücadele eder. 23 Nisan 2019 saat 14.00'da gerçekleşecek kura çekiminin ardından ön eleme grupları belirlenecek. Ön eleme grup aşaması, 1-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ve her gün gruplardan birinde altı maç yapılacak.
Her bir grubun en iyi performans sergileyen takımı ön eleme final aşamasına yükselecek ve LCS veya LMS'i temsil eden takımla rasgele şekilde eşleştirilmesinin ardından beş maçlık bir seri oynayacak. Bu maçlar 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek ve galipler turnuvanın bir sonraki aşaması olan grup aşamasına yükselecek. Kaybeden takımlar, 7 Mayıs tarihinde beş maçlık bir seri oynayacak. Bu serinin kazananı da grup aşamasına yükselecek. Ön eleme aşamasının en iyi üç takımı 10-14 Mayıs tarihleri arasında Hanoi'de gerçekleşecek MSI grup aşamasına yükselecek. LPL, LCK ve LEC'nin son mevsim şampiyonları da grup aşamasında bu takımlara katılacak.
 
     MSI 2019 karşılaşmaları 1 Mayıs Çarşamba saat 13.00'da başlayacak ve karşılaşmalar Riot Games Türkiye resmi YouTube ve Twitch TV hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
OpenAI'ın Yeni Yapay Zekası, İnsanlara Karşı 500. Zaferini Elde Etti! Steel Division 2 Çıkış Tarihi 20 Haziran'a Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız