Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MMO Hayatta Kalma Oyunu Last Oasis'in Erken Erişim Tarihi Açıklandı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Donkey Crew'un yaptığı MMO hayatta kalma oyunu Last Oasis'in erken erişim tarihi açıklandı. Oyun Oyunun normalde daha önce çıkması gerekiyordu ancak ne yazık ki oyun ertelenmişti. Last Oasis, 26 Mart'ta erken erişime açılacak.
 
Last Oasis bir MMO hayatta kalma oyunu. Oyunda tek kişilik küçük araçlardan, dev bir savaş gemisine kadar her şeyi inşa edebiliyorsunuz. Hatta devasa bir yürüyen şehir bile yapabilirsiniz. Yeni bölgelere gidebilmek için araçlar üretin. Bir ekibe katılın ve bölgeniz için savaşın. Kaynaklar çok hızlı tükenebilir. Bu yüzden kılıcınızı çekin ve hayatta kalmak için savaşın.
 
Oyunun topluluk geri bildirimlerine göre 12 - 24 ay arasında erken erişimde kalacağı söyleniyor. Erken erişim sürecinde oyuna yeni mekanikler, gemiler ve kaynaklar gibi şeyler eklenecek. Oyun için yayınlanan son fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Last Oasis sadece PC için yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Last Oasis hayatta kalma mmo çevrimiçi oyun inşa etme
Deep Sky Derelicts: Definitive Edition PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu DOOM Eternal İnceleme Ambargosu 17 Mart'ta Kalkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Last Oasis
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız