Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MMORPG Oyunu ODIN: Valhalla Rising için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

 
Yayıncı Kakao Games ve geliştirici Lionheart Studio, ODIN: Valhalla Rising için oyun motoru üzerinde çalışan yeni bir sinematik fragman yayınladı.
 
Devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu ODIN: Valhalla Rising, fantastik Kuzey Avrupa'da geçecek ve İskandinav mitolojisindeki Midgard, Jotunheim, Nidavellir ve Alfheim'dan esinlenen dört dünya içerecek. Her bir bölge ilginç NPC'ler, canavarlar, boss'lar ve şehirler sunacak. İnsanlar, devler ve cüceler olmak üzere üç ırk ve Warrior, Sorceress, Priest ve Rogue oynanabilir sınıfları bulunacak. Gerçekçi silahlar, agresif ve kanlı sahneler sebebiyle +18 olarak derecelendirildi. Gerçekçi ve sürükleyici oynanış için 3D tarama ve hareket yakalama kullanan ilk mobil oyun olduğu belirtiliyor.
 
2021'in ilk yarısında PC ve mobil cihazlar için çıkacak. Küresel pazara da giriş yapmayı planlıyor ama ne zaman belli değil.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi ve video için odin-valhallarising.com/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite
Fortnite'ın 6. Sezonu Tek Oyunculu Bir Deneyim İçerecek The Medium 1.2 Yaması Yayınlandı

BSC Misafiri

10.3.2021 22:54:11

0
içimiz dışımız viking oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız