Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MLB The Show 23 Collector's Edition Duyuruldu

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici San Diego Studio, kapak sporcusu olarak New York Yankees efsanesi Derek Jeter'in yer aldığı MLB The Show 23 Collector's Edition'ı duyurdu.
 
Ek olarak şirketler, MLB The Show 23 Teknik Testinin 15-21 Şubat tarihleri ??arasında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için gerçekleştirileceğini duyurdu. Herkesin indirip oynaması için ücretsiz olarak indirilebilecek.
 
MLB The Show 23 Collector's Edition duyurulduktan sonra şu sözler eklendi:
 
''Derek Jeter'in destansı bir kapağa ihtiyacı vardı ve biz de onu yeni bir ışık altında göstermek istedik. Bunu göz önünde bulundurarak görsel sanatçı Sanford Greene'i Derek'i yepyeni bir bakış açısıyla sunması için görevlendirdik. Derek'in bir Yankee olarak kariyeri hayattan daha büyük ve kimliği tam anlamıyla onu Yankee Stadyumu'ndan atlıyor. Kapaktaki tüm Paskalya yumurtalarını görebiliyor musun? Kapak resmi bizi çok heyecanlandırdı ve sonunda bu işbirliğinin sonuçlarını gösterebildiğimiz için çok mutluyuz.''
 
MLB The Show 23, 28 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da edinilebilecek. 
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MLB The Show 23 Collector's Edition spor PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
Bulmaca Oyunu Puzzle Bobble Everybubble! 23 Mayıs'ta Switch için Çıkış Yapıyor Nişancı Oyunu Dust & Neon 16 Şubat'ta Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız