Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MLB The Show 21 Kapak Tasarımı Sızdı

MLB The Show 21'in kapak tasarımı anerdydad adlı kullanıcı tarafından sızdırıldı.
 
San Diego Padres takımından Fernando Tatis Jr. oyunun kapağını süsleyecek. Kapak tasarımı ayrıca oyunun Xbox versiyonunu da doğruluyor.
 
Sony Interactive Entertainment'ın birinci parti beyzbol oyunu serisi MLB The Show'un 2021'den itibaren PlayStation dışındaki diğer platformlara da geleceği duyurulmuştu. Bu haberi Xbox ve Nintendo resmi twitter hesapları retweet etmişti.
 
MLB The Show 21'den ilk detaylar Şubat ayında paylaşılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book MLB The Show 20 Sony Interactive Entertainment SIE San Diego Studio beyzbol
Warner Bros, Nemesis Sisteminin Patentini Almaya Çalışıyor Star War Battlefront 2 ve Squadrons Yazarı, Gotham Knights Ekibine Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Castaza

1.2.2021 08:59:02

0
Diğer firmaları bilmem ama, Nintendo kendi oyunlarını asla diğer platformlara çıkarmaz.

BSC Misafiri

31.1.2021 17:28:27

0
Bahsedilen "özel oyun bitme" tanımlaması sırf o oyun için gidip donanım satın almak için kullanılmıştır yani bitecek olan budur, artık telefondan bile girip oyun oynayacaksın. Netflix tanımlaması o yüzden özel kavramına girmiyor çünkü Netflix için gidip 500 dolar verip bir cihaz almıyorsun, zaten abonelik servislerinden bahsetmişim. Rahatça bir servise üye olacaksın çok fazla para ahrcamadan o servisde yayınlanan içerikleri oynayıp ya da izleyeceksin. Zaten bu bir kaç oyun için donanım satın alma muhabbeti çağın gerisinde kalıyor maalesef.

BSC Misafiri

31.1.2021 17:28:19

0
Aaa Sony firmasi oyunu Xbox'a cikiyor diyenler ufak bir arastirmada neden boyle oldugunu anlayabilirer.

BSC Misafiri

31.1.2021 17:27:51

0
Özel kavramı asla bitmez. Hadi diyelim bir şekilde çoğu firma özel oyun, özel servis vs. olayını bitirdi, Playstation tarafı asla bitirmez. Şuan Playstation diğer konsollardan kat kat daha fazla satıyorsa sebebi özel oyunlar. Playstation'ın özel oyunları olmasa diğer platformlardan hiç bir artısı yok hatta eksiği var.

ketchup.

31.1.2021 14:45:17

+1
TES i istiyorlarsa o kel yeşile gelecek

gamer-x

31.1.2021 13:03:58

+2
Exclusive oyunlar herzaman konsolların itici gücünü oluşturur hiçbir firma (Microsoft dahil) buna son vermek istemez ; örnek Mario yada Zelda nın her konsola çıkmasına izin verir mi Nintendo hiç sanmıyorum

Press a Key

31.1.2021 12:56:24

+5
Özel kavramı hiçbir zaman hiçbir sektörde bitmez. Game Pass'in sadece PC ve Xbox konsollara gelmesi dahi özel ile ilişkilidir. Özel, şirketler için müşteri çekmenin en güzel yollarından biri ve bu değişmedikçe özel kavramını sonsuza kadar göreceğiz. Netflix, Amazon, HBO bunların hepsi özel içerikler ile rekabet halindeler. Özel diye bir kavram olmasa hiçbir şeyin çekiciliği, alma ve tercih etme kararı oluşmaz. İmkansız değil ama zor.

BSC Misafiri

31.1.2021 12:10:17

+1
Özel oyun devri yavaştan bitiyor artık, devir abonelik servis devri en iyi abonelik servisini sağlayan iyi kar yapacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MLB The Show 20
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız