Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

M.A.G. İçin 16.000 "Beta" Askeri Göreve Çağırıldı

Beta kodu her hafta 16.000 kişiye ulaşacak. Sıra size de gelebilir.
    Zipper Interactive, devasa FPS oyunu M.A.G. için  her hafta 16.000 PS3 kullanıcısını serverları denemek amacıyla PSN'e davet ediyor.
 
    eu.playstation.com/competitions yolu ile kaydolacağınız M.A.G. Beta kodu isteği için her hafta email yolu ile 16.000 beta kodu ulaştırılacak. Oyunun bir "Demo" değil "Beta" sürümü olduğunu vurgulayan yapımcı Zipper Interactive, görülecek olası hatalarla oyunun tam sürümünün yargılanmaması gerektiğini açıkladı.
 
    Gün boyunca 6 saat açık kalacak olan M.A.G. Beta sürümü, akşam 5'ten 8'e ve gece yarısından sabah 3'e kadar açık kalacak. 22 eylülde son bulacak kayıt işlemi sonrasında ocak ayına kadar her hafta kod gönderimi devam edecek.
 
    Yukarıda verdiğimiz kayıt linkine tıkladığınızda, Playstation Türkiye sitesine aktarılabilir ve "Sayfa Görüntülenemedi" tarzında bir hata alabilirsiniz. Bunun sebebinin Beta sürümünün bölgemiz için geçerli olmamasından kaynaklandığını; ülkemizi United Kingdom olarak değiştirdiğinizde aynı sayfaya sorunsuz olarak erişerek sizde anlayabilirsiniz. Ülkemizde henüz resmi PSN desteği olmadığı için kayıt işlemini Avrupa PSN hesabınızla gerçekleştirebilirsiniz!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak m.a.g ps3 beta kodu
NFS : Nitro'nun Kapağı Belli Oldu Skate 3 Duyuruldu!

asder999

18.9.2009 21:45:10

0
arkadaşım bana beta için bir kod geldi.ve bugün psn den oyunu indirdim.kurdum.ve açıldıktan sonra servere baglandı..sonra receveing update penceresinde 2665.65 MB lik bir update çıktı saatte ancak % 1 indi.bu hızla ne zaman iner bilmiyorum....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
M.A.G.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız