Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MAD Lions, LEC 2020 Bahar Mevsimi Kadrosunu Duyurdu!

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonluk Ligi takımlarından Splyce bundan sonra mücadelesine MAD Lions olarak devam edecek. Yapılan resmi duyuruyla birlikte takımın yeni ismi, imajı ve kadrosu tanıtıldı. 
 
     İspanya merkezli bir espor organizasyonu olarak League of Legends sahnesinde yer alacak MAD Lions, yeni kadrosunu kamuoyu ile paylaştı. MAD Lions yeni sezonda; Splyce'ın eski üst koridor oyuncusu Andrei “Orome” Popa, orta koridor oyuncusu Marek ‘Humanoid’ Brázda, ormancı oyuncusu Zhiqiang “Shadow” Zhao, mousesports'un eski destek oyuncusu Norman “Gistick” Kaiser ve nişancı rolü oyuncusu Matyáš “Carzzy” Orság ile mücadele edecek. 
 
     OverActive Media’nın Başkanı ve CEO’su Chris Overholt, konu ile ilgili: “OverActive Media’yı küresel olarak büyütmek için önemli bir adım daha atarken, organizasyonumuz için heyecan verici bir gün. Splyce hayranlarımıza teşekkür etmek ve LEC’de heyecan verici bir yeni döneme girerken onları bizlere katılmaya davet etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Battlefront II'ye "Baby Yoda" Modu Geliyor Haftanın Espor Gündemi: 23

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız