Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Luminous Productions PS5 için Yeni AAA Oyun Üzerinde Çalışıyor

 
Luminous Productions 3D karakter modelleyicisi Tomohiro Tokoro'nun LinkedIn profilinde belirtilene göre, stüdyo "PlayStation 5 için yeni AAA oyun" üzerinde çalışıyor.
 
Luminous Productions Mart 2018'de Square Enix tarafından kuruldu ve Square Enix bu ayın başında yaptığı açıklamada stüdyonun "global oyun pazarına tamamen yeni bir AAA oyun" geliştirdiğini duyurdu. Hatta Square Enix Luminous Productions'a daha fazla kaynak ayırabilmek için Final Fantasy XV için planlanan hikaye indirilebilir içerikleri Episode Side Story: Aranea “The Beginning of the End”, Episode II: Lunafreya “The Choice of Freedom” ve Episode III: Noctis “The Final Strike”ı iptal etme kararı aldı.

Ayrıca ilk başta stüdyonun başına getirilen Crisis Core: Final Fantasy VII, Final Fantasy Type-0, The 3rd Birthday ve Final Fantasy XV oyunlarının yönetmeni Hajime Tabata, 31 Ekim tarihinde Square Enix ve Luminous Productions'tan ayrıldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Days Gone Kapak Tasarımı Onimusha: Warlords Remaster PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.11.2018 18:14:44

0
Aynen öyle bundan sonra konsola güvenim yok benimde 3 -4 yıl sonra ancak alırım pro çıkma ihtimaline karşılık.

BSC Misafiri

15.11.2018 11:27:44

0
Bu nesil beni son çıkan oyunlarla tatmin etti, RDR 2'imide dün aldım..Artık yıllarca oynarım..Daha 3-5 tane daha exc. gelecek ve daha oynamadıklarımda var..Benim için tamamdır bu nesil...PS5'ide artık ilk 3 yılından sonra alırım..Ancak oyun dolar ve kronik sorunlarından arınır, Bide Pro'sunun çıkma ihtimalide cabası..Güvenmiyorum artık konsollara...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız