Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lovecraft Country'den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

 
Get Out ve Us filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Jordon Peele'nin ve J.J. Abrams'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği yeni korku dizisi Lovecraft Country'den yeni bir fragman paylaşıldı. HBO'da yayınlanacak olan dizinin yaratıcılığını Misha Green yapıyor.
 
Dizi, Matt Ruff'ın 2016'da yayınladığı aynı adlı romanından esinleniyor. 1950'li yıllarda kayıp babasını aramaya çıkan Atticus Freeman'ın hikayesine odaklanacak. Dizinin ve kitabın isminden de anlaşıldığı gibi hem kitap hem de dizi H.P. Lovercraft'ın Ctulhu Mitolojisi'nden esinleniyor. Kitabın kendisi ise özellikle Lovecraft'ın ırkçılığına dair bir eleştiri niteliğinde diyebiliriz.
 
Ayrıca bu fragmanda sonunda Ctulhu Mitolojisi'ne ait canavarları kısa da olsa görebiliyoruz. Dizi 16 Ağustos'ta yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance ve Michael Kenneth Williams gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Lovecraft Country HBO Jordan Peele Get Out Us Matt Ruff H.P. Lovercraft Dizi Ctulhu Mitolojisi fragman yayın tarihi ne zaman oyuncular ctulhu
Solar Opposites’ın 2. Sezonundan İlk Video Paylaşıldı Call of Duty: Black Ops Cold War Logusu Sızdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız