Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen Geliştiricisinin Yeni Oyununun İsmi Açıklandı


       Lords of the Fallen'ın geliştiricisi Deck 13'ün yeni bir bilim-kurgu RPG oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Önümüzdeki ay düzenlenecek olan Gamescom festivalinde duyurulacak bu yeni oyunu ismi açıklandı.
 
        Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Focus Home Interactive, bahsettiğimiz yeni oyunun isminin The Surge olacağını açıkladı. PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen The Surge 2017 yılında oyuncularla buluşacak. 

       The Surge, Gamescom festivalinde duyurulacak olsa da oyuna ait oynanış videosu ne yazık ki açık bir şekilde paylaşılmayacak. Belirtilene göre oyuna ait oynanış videosu kapalı kapılar ardında sadece basın mensuplarına gösterilecek.Gamescom festivali 5-9 Ağustos tarihlerinde Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek. The Surge hakkında beklentilerini bizlerle paylaşmayı unutmayın. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
Rise of the Tomb Raider, Xbox One'da 1080p Olacak Xbox One'a Fare ve Klavye Desteği Gelebilir

2K

22.7.2015 22:43:07

0
Çok büyük bütçeleri yok diye biliyorum ve daha önceden bir çok oyunları olsa da ben bu firmayı Sniper: Ghost Warrior ile tanıdım ve serinin iki oyununu da hiç sevmedim daha sonradan Ailen Rage çıkardılar ki performans sorunlu bir oyun ama eski FPS tadını verdiği için severek oynamıştım. Lords of the Fallen ise gerçekten çok iyi bir oyun ve saatlerce oynadım, o yüzden yeni oyunlarını bekliyorum ki Lords of the Fallen iyi sattı o yüzden daha kaliteli bir oyun ortaya koyabilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız