Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen Geliştiricisinin Yeni Oyunu Gamescom'da Duyurulacak

Deck 13'ün yeni oyununa ait ilk ekran görüntülerinden birisi.

      Lords of the Fallen ile karşımıza çıkan Deck 13 bildiğiniz gibi yeni bir bilim kurgu oyunu üzerinde çalışıyor. Yapımcı ekip geliştirilen bu yeni oyunun ne zaman duyurulacağını açıkladı.
 
       Belirtilene göre Deck 13'ün yeni bilim kurgu oyunu Gamescom festivalinde duyurulacak. Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Focus Home Interactive, bahsettiğimiz bu yeni oyun için ilk oynanış videosunun kapalı kapılar ardında sadece basın mensuplarına gösterileceğini dile getiriyor. Video gösteriminin yanında yapımcı ekip basın ekiplerine röportajlar da verecek. 
 
       Şimdilik Lords of the Fallen'ın geliştiricisinin yeni oyunu hakkında çok fazla net bilgi bulunmasa da oyunun bilim kurgu temasında olacağı ve distopyada geçeceği biliniyor. Yapım PC, PS4 ve Xbox One için 2017 yılında çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
FIFA 16'nın Kuzey Amerika Kapaklarına Kadın Yıldızlar Ekleniyor Batman V Superman Filminde Batman'i Sinirlendiren Nedir?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız