Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen 2 Defiant Studios Tarafından Geliştiriliyor

 
   Yayıncı CI Games, Lords of the Fallen 2'nin New York merkezli Defiant Studios tarafından geliştirildiğini duyurdu.

   Defiant Studios 2016'da Just Cause 3 geliştiricisi Avalanche Studios New York'un eski stüdyo başkanı ve oyun yönetmeni David Grijns tarafından kuruldu ve stüdyo "en çok satan AAA oyunların geliştirilmesinde kendini kanıtlamış bir geçmişe sahip kıdemli personeller"den oluşuyor.
 
   Marek Tyminski, CI Games CEO:
 
   "Lords of the Fallen'ın bir sonraki oyununu yapmak için büyük bir ilgi gösteren dünya çapındaki saygın stüdyolarla konuştuk. En sonunda Defiant ile ilerlemeye karar verdik çünkü onların oyun konseptleri, üretim uzmanlığı ve geliştiricilerinin daha önce yapmış olduğu işlerden etkilendik. Defiant oyun endüstrisindeki en yetenekli içerik oluşturucularından oluşuyor ve Lords of the Fallen'ın devam oyununu yapacakları ve oyunu dünya genelinde konsollar ve PC platformlarına sunacağımız için çok heyecanlıyız." 
 
   "Bir sonraki Lords of the Fallen için Defiant ile anlaşma sağlamak bir yayıncı olan CI Games için çok önemli bir adımdır. Projelerini global kitlelere ulaştırmaya yardımcı olmak için üçüncü parti geliştiricilerle birlikte çalışmaya ve uzun vadeli ilişkilere yatırım yapmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca dünyanın dört bir yanındaki pek çok yetenekli stüdyo ile görüştük ve yakında bu görüşmelerin sonuçları hakkında daha fazla şey paylaşacağız. Bu, önümüzdeki yıllarda oluşturacağımız oyun portföyü açısından CI Games'in başlangıcını işaret ediyor." 
 
   David Grijns, Defiant Studios Kurucusu ve Genel Müdürü:

   "Birkaç aydır CI Games ile konuştuk ve Lords of the Fallen 2 ile ilgili iki tarafın da beklentilerini ve motivasyonlarını tanımak için ayrıntılı bir süreçten geçtik. Stüdyomuzda iyi bilinen bir franchise'a harika bir oyun geliştireceğimiz için çok mutluyuz. Ekibimiz Lords of the Fallen'ın bir sonraki oyununu yapma şansı yakaladığı için çok heyecanlı. Özellikle, CI Games'in bize sunmaya istekli olduğu yaratıcı özgürlük konusunda özellikle heyecanlıyız."
 
   İlk Lords of the Fallen oyunu Deck13 Interactive tarafından geliştirilmişti ve oyun iki milyondan fazla satmayı başardı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lords of the Fallen 2 aksiyon rol yapma zor çıkış tarihi souls benzeri dark souls benzeri
DreamHack Open Austin 2018 Şampiyonu Space Soldiers! Konami ile FC Schalke 04 Partnerlik Anlaşması İmzaladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

4.6.2018 20:50:39

0
İlk oyunu sonuna kadar bitirdim çok beğendim. Dark soulsa güzel bir alternatifti.

BSC Misafiri

4.6.2018 13:32:44

0
İlk oyun 2 milyon iyi satmış bak sfv kaç yıllık oyun 2.5 milyon satıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız