Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Logitech VR'a Klavyenizi Adapte Edebileceğiniz Bir Araç Duyurdu

 
      VR kaskını kafanıza taktığınızda içerisine girdiğiniz sanal dünyayla elinizdeki özel VR kontrolcüleri ile etkileşime giriyorsunuz. Peki ya bu dünyalarda klavye kullanmanız gerekirse? Belki bir oyun, belki de başka bir uygulamaya girdiniz ve klavye kullanmanız işlerinizi kolaylaştıracak fakat gözünüzle göremeden klavye kontrolü sağlayamıyorsunuz? İşte Logitech'ten böyle bir sorun için çözüm geldi.
 
     Bridge Developers Kit ismindeki araç Logitech G serisi oyuncu klavyelerinin bir köşesine yerleştiriliyor ve tam gerçeğinin üzerine oturacak şekilde sanal bir klavye yerleştiriyor VR dünyanıza.  Şu an için HTC Vive ile çalışıyor. 16 Kasım tarihinden sonra 150$ klavye, 100$ da takip cihazı için vererek satın alabiliyorsunuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Fortnite: Battle Royale'in Oyuncu Sayısı 20 Milyonu Geçti VA-11 HALL-A İçin PS Vita Tanıtım Videosu Yayınlandı

xX.3B.Xx

8.11.2017 00:34:45

0
"Belki bir oyun, belki de başka bir uygulamaya girdiniz ve klavye kullanmanız işlerinizi kolaylaştıracak fakat gözünüzle göremeden klavye kontrolü sağlayamıyorsunuz?" Allah başka dert vermesin birader, gözlüğü çıkarıp kullanmak varken ne diye bunu icat etmişler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız