Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Nightmares 3 Duyuruldu: İşte Fragman

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında Little Nightmares III'ü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Serinin yeni oyunu ilgi çekici fragmanla beraber duyuruldu
 
 
 
Little Nightmares 3 ile evren biraz daha genişliyor ve yeni bir maceraya bizleri bekliyor. Serinin yeni oyununda oyuncular kendilerini Nowhere'den kurtarmak isteyen ve bu macerada yol arayan Low ve Alone'un yolculuğunu deneyimliyorsunuz.
 
Rahatsız edici ve korku dolu bölgelerden oluşan oyunda buralarda sıkışıp kalan iki arkadaş ile beraber ilerliyoruz. Tehlikelerle dolu bu dünyada hayatta kalmak ve gölgelerde gizlenen daha da büyük bir tehditten kaçmak için birlikte çalışmak zorunda kalıyorsunuz. 
 
Little Nightmares 3 ile seride ilk kez çevrimiçi iş birliği modu yer buluyor ve oyunu bir arkadaşınızla beraber veya yapay zeka ile tek başınıza oynayabiliyorsunuz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Little Nightmares 3
Crimson Desert için "Gamescom 2023" Kapsamında Oynanış Fragmanı Yayınlandı Black Myth: Wukong için Gamescom 2023 Oynanış Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.8.2023 17:00:51

0
2. Oyundan sonra yeni bir oyun yapmayacaklarını söylemişlerdi haberi de burada https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Little_Nightmares_Gelistiricisi_Artik_Yeni_IPlere_Odaklanacak-107767.htm Beni bu üzmüştü gerçekten, oyunun devam etmesine çok sevindim gerçekten.

Dhalsim

22.8.2023 22:50:58

0
Aman Yarabbi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Nightmares II ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız