Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life is Strange 2, Switch Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici DON'T NOD, hikaye odaklı seçim tabanlı macera oyunu Life is Strange 2'nin Switch için (Nintendo eShop üzerinden) 2 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu. Life is Strange 2, 27 Eylül 2018'de ilk bölümünün yayınlanmasıyla beraber ilk olarak PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 3 Aralık 2019'da ise aynı platformlarda beşinci bölümü yayınlandı.
 
Eleştirmenler tarafından beğenilen Life is Strange 2 Switch konsollarına geliyor
 
 
 
Trajik bir olayın ardından karşımıza çıkan Sean ve Daniel Diaz kardeşlerin hikayesine başlayacağımız bu oyunu Switch konsollarında hareket halindeyken bile deneyimleyebileceğiz. Hikaye gereği evden kaçan bu kardeşlerden birinin (Daniel'in) telekinetik güçleri bulunuyor. Bu oyunda biz oyuncular olarak gücü dizginlemek, neler yapabildiğimizi öğrenmek ve keşfetmek için büyük bir maceraya atılıyoruz. Yolculuğumuz esnasında uğradığımız her bir nokta bizlere yeni arkadaşlıkların ve yeni zorlukların kapısını aralıyor.
 
İlgi çeken manzaraları ve hikayesi ile karşımıza çıkan bu yapımda Daniel, her zaman Sean'dan bir şeyler öğreniyor. Arka planda yer alan ve bizlere sunulan orijinal müziklerle de o ortam bizlere yansıtılıyor. 
 
Oyunun ilk bölümü Steam'de ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Toplamda beş bölümden oluşan bu oyunun ilk kısmını ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. 
 
Life is Strange 2 Switch çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Life is Strange 2 Life is Strange Square Enix Macera Ergenlik Gençlik
Şehir Kurma Oyunu SteamWorld Build, Konsollar ve PC için Duyuruldu GAME+ ve Samsung Türkiye’den ‘Premium’ Oyun Kampanyası!

encuni

24.1.2023 21:01:26

0
Switch zaten nintendo konsolu ,switch konsolları yok modelleri var onlarında hepsi aynı güçte.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Life Is Strange 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız