Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of Grimrock II'den 3 Yeni Görsel


    Büyük beğeni toplayan RPG oyunu Legend of Grimrock'ın devam oyunu için yepyeni görseller yayınlandı. Legend of Grimrock II'nin grafiksel olarak olarak daha gelişmiş bir yapım olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
    Legend of Grimrock II'de yeni büyüler, yeni bir oynanabilir ırk, yeni bir karakter sınıfının yanı sıra yüzlerce yeni eşya, 22 yeni canavar bulunacak. Ayrıca oyunda gece-gündüz döngüsünün yer alacağını da belirtelim. Yeni görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
RPG PC Almost Human Legend of Grimrock Legend of Grimrock 2
The Order 1886'dan Yeni Görseller PvZ: Garden Warfare, XOne'da 1080p/60fps Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedBearded

28.1.2014 22:42:16

0
İlk oyun güzeldi. Eye of the Beholder'in izinden gidiyordu. Ama bir eksik vardı. Hikayesi yoktu. Başlangıcında bi satır bişey yazıyordu o kadar. Son zindana kadar başka bi hikaye yoktu.İtem topla puzzle çöz ilerle bi yerden sonra bazı oyuncuları sıkabiliyor. Oysa ki Eye of the Beholder serisinin sağlam bir hikayesi vardı. Sadece başlangıçta değil devam eden bir hikaye vardı. Grubumuza da oyun sırasında ekstra yan karakterler katılabiliyordu. Legend of Grimrock 2'de bu tarz yeni detaylar eklenirse İlk oyunun başarısını ikiye katlar diye düşünüyorum.

musAKka

28.1.2014 21:45:41

0
İlk oyun mükemmeldi, old-school RPG'nin dibine vurmuştu. Kareli deftere haritayı çizip bulmacaları çözme özlemimi gidermişti. Yeni oyun da aynı yoldan ilerlerse (ki bu konuda pek şüphem yok) dinazor oyuncular için bulunmaz nimet olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Legend of Grimrock 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız