Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of Edda, US Sunucularına Elveda Diyor...Mu?

İyilik ve Kötülük EU sunucularında savaşmaya devam ediyor!

     Legend of Edda çıktığı günden beri hem Avrupa'da hem de Amerika'da çok büyük ilgi gördü. Bunun en büyük sebepleri, hem bedava oynanabilmesi hem de anime/chibi tarzı grafikleriyle bir çok oyuncunun, hatta oyun oynamayanları bile kendine çekmesiydi.
 
     Geçen gün oyunun resmi sitesinde yaptığı açıklamaya göre, 14 Ekim 2010'da Açık Beta ile oyun dünyasına giren Legend of Edda'nın ilginç bir şekilde US sunucularının, EU sunucularına yetişememesi sonucunda kapanma kararı almaları oldu. Genelde tam tersi olan bir durumda kalan Legend of Edda yetkilileri çözümü US sunucularını kapamakta ve 2012'de oyunu EU sunucuları ile aynı seviyeye getirmek ve oyunu yeniden dizayn etmek istediklerini bu yüzden de oyunu tekrar 2012'de yayınlayacaklarını açıkladı. Bunun yanında ise yapımcılar oyunculara minik bir teselli adına aynı yayıncı firma altında olan Asda 2 ve Heroes in the Sky oyunları için hediye paketleri dağıtıyor.
 
     MMORPG'lerde sık karşılaşmadığımız bu durum hayret verici bir şekilde bizi ilgilendirmediği için, EU sunucularında rahat rahat gezebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Games Campus EYA
World of Warcraft - Battle Chest İndirimi Warface'den Yeni Bilgiler, Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

berylvenus

31.7.2011 23:23:01

0
Yazım hatası olmuş ^_^ Uyarı için teşekkürler :)

theodorus321

31.7.2011 20:26:40

0
Legend of Edda çıktığı günden beri hem Avrupa'da hem de Amerika'da çok büyük ilgi gördü. Bunun en büyük sebepleri, hem bedava oynanabilmesi hem de anime/chibi tarzı grafikleriyle bir çok oyuncunun, hatta oyun oynamayanları bile kendine çekmesiydi. çıkış tarihi 14 ekim 2011 diyor ama çıktığı günden beri avrupa ve amerikada çok büyük ilgi göryor :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Legend of Edda
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız