Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Left 4 Dead Geliştiricisi Co-op Zombi FPS Oyunu Back 4 Blood'ı PS4, Xbox One ve PC için Duyurdu

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve Left 4 Dead ile Evolve geliştiricisi Turtle Rock Studios, yeni co-op zombi birinci şahıs nişancı oyunu Back 4 Blood'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. Herhangi bir oynanış görüntüsü veya ekran görüntüsü paylaşılmadı. Çıkış tarihi de açıklanmadı.
 
Soru & Cevap:
 
1) Şu anda piyasada olan ve gelecekte çıkacak AAA zombi ve co-op nişancı oyunlarına karşı nasıl başarılı olmayı planlıyorsunuz?

Köklerimize geri döneceğiz ve aynı zamanda onlar üzerinde yenilikler yapacağız. Yerine getirmemiz gereken çok iş var ancak daha önce yaptıklarımızı aşmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.
 
2) Fiyatı ne kadar olacak?

Fiyatı henüz kesin değil ancak premium, AAA bir oyun olacak.
 
3) Mikro ödemeler buluncak mı? 

Şu anda yapabileceğimiz en iyi, en eğlenceli ve en heyecan verici oyunu yapmaya odaklanmış durumdayız. Çıkış sonrası içerikleri daha sonra düşüneceğiz fakat eğer DLC, mikro ödemeler gibi içeriklerimiz olursa da bunu topluluğun iyi hissedeceği şekilde yapmak istiyoruz.
 
4) Bu Left 4 Dead 3 mü?

Hayır. Back 4 Blood bizim yepyeni orijinal IP'miz. Left 4 Dead'deki gibi çok sayıda zombi vuracaksınız fakat Back 4 Blood'ı benzersiz kılan pek çok yeni şey olacak.
 
5) Bu bir battle royale oyunu mu?

Hayır

6) PVP olacak mı?

Evet

7) Campaign modu olacak mı?

Evet
 
8) Bize söyleyecek çok az şeyiniz olmasına rağmen oyunu neden bu kadar erkenden duyurdunuz?

Back 4 Blood çok iddialı bir proje ve bu projede bize katılmak için en iyisinin en iyisine ihtiyacımız var. Bağımsız bir stüdyo olarak, oyun sektörüne büyük bir şey üzerinde çalıştığımızı bildirmek için erkenden duyurmak zorundayız. Eğer video oyun işindeyseniz ve Güney Kaliforniya'da geliştirilen yepyeni bir AAA IP'ye gerçekten katkı sağlamak istiyorsanız, bir göz atmanızda fayda var. İş ilanlarımız burada ve gelecek sene daha da artacak.

Ayrıca sizden geçmişte yaptığımız oyunlarla ilgili düşüncelerinizi ve gelecekte beklediğiniz şeyleri de duymak istiyoruz. Topluluğumuzu tanımaya ve onlarla etkileşime geçmeye bayılıyoruz ve bunu ne kadar erken yaparsak o kadar iyi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield V'e Battle Royale Modu Firestorm 25 Mart'ta Eklenecek Sniper Elite V2 Remastered PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

15.3.2019 09:04:00

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Hellknight69 Yeni bir L4D devamı diyebilir miyiz buna?</blockquote> Hayır ama kalitesiz Evole adlı oyunumsu şeyin devamı niteliğinde bir şey diyebiliriz..
Haber içinde yazıyor ikisiyle de alakalı olmadığı. Keşke bir okusanız önce.

porsux

15.3.2019 00:19:46

+1
Normalde ilgimi çekmiyor artık bu tarz şeyler ama campaign bölümünün yapılacak olmasından dolayı takipte olacağım. Geldiğimiz yere bak, oyunda hikaye modu var diye teması ilgimi çekmese bile takip ediyorum

BSC Misafiri

14.3.2019 22:36:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Hellknight69 Yeni bir L4D devamı diyebilir miyiz buna?
Hayır ama kalitesiz Evole adlı oyunumsu şeyin devamı niteliğinde bir şey diyebiliriz..

Philipp_Plein

14.3.2019 22:20:55

0
Yeni bir L4D devamı diyebilir miyiz buna?

deadlight54

14.3.2019 21:21:58

0
Turtle Rock ve 2K, Evolve'i hype yapıp satın alanları iyi trollemişti ve oyunun kendi fiyatını aşan, DLC paketlerine sahipti. Fikir olarak güzel ama uygulama konusunda tüy diken bir oyundu. Evolve'den sonra iflah olmaz diye düşünüyordum fakat yeni bir oyun duyurarak beni şaşırttılar. Birde Left 4 Dead formülü ile nereye kadar gideceksin eyy Turtle Rock? Millet zamanında beğendi ve ayıla bayıla oynadılar ama artık yetmez mi? Farklı türde oyunlar deneseniz daha iyi olmaz mı?

Guest-CBF2C2786

14.3.2019 21:15:39

+1
keşke başka birşeyler deneseydiler. baydı artık zombi yani. resident evil dışındaki zombi oyunları tırt zaten.o gerilimi veremiyorlar.

ReflexAction

14.3.2019 20:52:42

+1
geçsinler artık evolve çöpünden sonra
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız