Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Left 4 Dead 2 Demosu Önümüzdeki Ay Geliyor

Zombilerin, biz oyuncular üzerinde büyük bir çekiciliği var!
    Zombiler için 2. av sezonu 17 kasımda yeniden açılıyor. Duyurulması ile büyük tepki alan, bir süre oyunun fanları tarafından da boykot edilen Left 4 Dead 2 için oynanabilir bir demonun geleceği bugün Valve tarafından açıklandı.

    27 ekimde yayınlanacak demo hakkında ise tarihi dışında hiç bir bilgi verilmedi; hangi platform ? oyunu sadece ön sipariş edenler için mi yoksa herkes için mi ? Sanırız bekleyip göreceğiz.

    Left 4 Dead ile ilgili bir diğer haber ise oyunun ilk sürümü ile ilgili. Sizinde bildiğiniz ve bizimde haber içinde vurguladığımzı gibi; L4D 2'nin duyurulması ile pek çok oyuncu aradan henüz 9 ay geçmesine rağmen 2. oyunun duyurulmasına tepki göstermiş ve ilk oyuna daha çok içerik desteği sağlanmasını istemişti. Bu tepki sonrasında duyurulan DLC'lerden birisi olan Crash Course, beklenilen yayınlanma tarihi olan 23 eylülden 29 eylül tarihine ertelendi.

    Oyunun PC sürümü için bedava, Xbox360 için ise cüzi bir miktardan satışa sunulacak olan içerik; No Mercy ve Death Toll bölümleri arasında bağlantı sağlayacak.

Oyunun yayımlanan son ekran görüntüleri için tıklayın!
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak left 4 dead left 4 dead 2 Xbox 360 pc valve dlc indirilebilir içeriki crash course
Uncharted vs Uncharted 2 Nintendo, 120. Yaş Gününü Kutluyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Left 4 Dead 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız