Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends’da Sıradaki Heyecanın Adı: IWC All-Star

 
    İçlerinde Türkiye’den oyuncuların da bulunduğu, dünyanın farklı Wild Card bölgelerinden oyuncuları aynı çatı altında buluşturan IWC All-Star heyecanı, kısa süre sonra başlıyor. Bölgelerde yapılan oylamalarda taraftarlar tarafından seçilen profesyonel oyuncular, kıyasıya rekabet, farklı ve eğlenceli oyun modlarıyla birleşince, büyük mücadelenin heyecanına kapılmak da kaçınılmaz oluyor.

    Yıldız oyuncular, IWC All-Star kapsamında, kendi bölgelerini temsil edecek. Avustralya Melbourne’de binlerce LoL tutkununun canlı olarak takip edeceği turnuvada, ülkeler bazında en sevilen oyuncuların karşılaşmalarına tanıklık edeceğiz. Daha önce Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nda ve Wild Card elemelerinde mücadele eden yıldızlar, bu defa All-Star Turnuvası’nda mücadele etmek için 26 – 29 Kasım tarihlerinde Avustralya’da buluşuyor.

    Yedi bölgenin eSpor takipçileri tarafından gerçekleştirilen oylamalar sonucunda Bağımsız Devletler Topluluğu, Brezilya, Japonya, Latin Amerika, Okyanusya, Uzakdoğu Asya ve Türkiye’nin All-Star kadroları ise şöyle:

Avustralya: Ryoo, Carbon, ChuChuZ, Raydere, EGym, Destiny
BDT: Smurf, Dimajke, Kira, LeX, Dimonko, Flashy
Brezilya: LEP, Revolta, Kami, brTT, Loop, Alcos
Japonya: Evi, Rainbrain, Ceros, Meron, D4ra, Mueki
Latin Amerika: Helior, Thyak, Seiya, Whitelotus, Arce, Zeicro
Türkiye: Thaldrin, Crystal, Naru, HolyPhoenix, Dumbledoge, fabFabulous
Uzak Asya: Archie, SofM, G4, Optimus, Moss, Noel

Turnuva formatı
Turnuvada yer alacak 35 oyuncu, hem takım haline hem de bireysel olarak farklı mücadelelerde, bölgeleri için puan toplamaya çalışacak. Sihirdar Vadisi’nde All-Star kadrolarının karşı karşıya geleceği 5’e 5 maçların yanı sıra, her oyuncunun bireysel olarak katılacağı 1’e 1 karşılaşmalar ve izleyici oylarıyla belirlenecek oyun modlarında heyecan dolu maçlar, All-Star izleyicilerini bekliyor.

    Takımlar ve oyuncular, farklı oyun modları sonucu aldıkları dereceye göre puan kazanacak. Mücadeleler tamamlandığında ise en çok puanı toplayan bölge, Wild Card All-Star Turnuvası şampiyonu olacak. Sonrasında ise Aralık ayında gerçekleşecek 2015 All-Star etkinliğinde; EU LCS, LCK, LMS, LPL ve NA LCS bölgelerinin oylamayla seçilecek en iyi beş takımıyla, ABD’de mücadele edecek.
 Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
PlayStation 4, 30 Milyonu Geride Bırakarak En Çok Satan Konsol Oldu Batman: Arkham Knight'ın PC Sürümüne Yeni Yama Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Xandam

10.12.2015 22:11:26

0
bölgelerin kadrolarını bilen var mı ?

Patren

25.11.2015 19:57:41

0
aklıma wolfteam all star geldi xd

Caped 117 Crusader

25.11.2015 14:50:17

-1
tiplere bak :D

Uncy

25.11.2015 14:16:44

+3
çöp oyun

herocem

25.11.2015 14:01:32

0
Bu kadrodan umutluyum

SilentHunterHD

25.11.2015 13:39:07

0
başarılar diliyoruz umarım bizi utandırmazlar :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız