Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends Sezon Ortası Yayın Maratonu Duyuruldu

 
     Riot Games bugün League of Legends topluluğunu kutlamak ve COVID-19 yardım çalışmaları için bağış toplamak adına küresel bir canlı yayın maratonu olan Sezon Ortası Yayın Maratonu'nu duyurdu. Birkaç gün sürecek bu aralıksız yayında dünyanın dört bir yanındaki bölgelerden çeşitli içerikler yer alacak. Bunların arasında ligler arası turnuva, gösteri maçları ve çok daha fazlası olacak. Oyuncular, taraftarlar ve özel misafirler COVID-19 yardım çalışmalarına destek olmak için dijital ortamda buluşacak.
 
 
     Sezon Ortası Yayın Maratonu, 30 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Yayın tüm dünyada 48 saatten uzun bir süreliğine aralıksız devam edecek. Avrupa kıtasındaki takımların mücadele edeceği bir turnuva, Brezilya'da Yoda ve Kami'nin yüzleşeceği bir yayıncı savaşı ve LPL ve LCK'in en iyi takımlarının yarışacağı bir Sezon Ortası Kupası karşılaşması gerçekleşecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLespor league of legends riot games pc rts mmo
Rainbow Six: Siege Kopyası Area F2 Kapatıldı 2020 Sezon Ortası Kupası Grupları ve Karşılaşmaları Belirlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız