Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası Ön Eleme Kuraları Belirlendi!

 
     League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası Ön Eleme Etabı kuraları belirlendi. Temsilcimiz Royal Youth, 2. torbada yer alıyor. 12 takımın katıldığı Ön Eleme Etabı'nda 4 gruba ayrılacak olan takımlar, Grup Aşaması'nda birbirleriyle ikişer kez karşılaşacak ve bu mücadelelerin ardından gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Bir üst turda grup birincileri, diğer grupların ikincileriyle eşleşecek. Eşleşmeler ve gruplar 23 Eylül tarihinde Riot Games Twitch TV hesabı üzerinden canlı olarak belirlenecek. Karşılaşmalar ise 2 Ekim tarihinde başlayacak. Worlds 2019 Ön Eleme Etabı'nı başarıyla tamamlayan 4 takım grup aşamasına yerini alacak. Grup aşamasında yer alan en iyi 16 League of Legends takımı 2019 Dünya Şampiyonu olmak adına Paris'de mücadele verecek.     
 
 
1. Torba
Damwon Gaming
Clutch Gaming
Splyce
Hong Kong Attitude
 
2. Torba
 Royal Youth
Unicorns of Love
Isurus Gaming
Lowkey Esports
 
 3. Torba
Detonation FocusMe
Flamengo Esports
MAMMOTH
MEGA 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
The Last of Us Part II Çıkış Tarihi İsviçreli Perakendecide 28 Şubat 2020 Olarak Listelendi Football Manager 2020'nin Yeni Özellikleri Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız