Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last of Us'ın Yenisi İçin Söylentiler Tekrar Ayyuka Çıktı

  
   Oyun dünyasının en başarılı firmalarından biri olan Naughty Dog, Last of Us ile oyun dünyasının en etkileyici yapımları arasına altın harflerle girdi. Oyun severler tarafından büyük bir sevgi toplayan oyun, finaliyle insanları öyle etkiledi ki, oyuncular hem hikayenin devam etmesini, hem de zirvede bırakmasını ister bir halde kaldı. 
 
   Anlaşılan o ki; firma da bir süre boyunca yaptığı açıklamalar ile bu konuda kararsızdı. Fakat yine de Last of Us gibi bir oyun dünyasından çıkacak daha tonlarca hikaye vardır. İşte bu konuda insanları meraklandırmayı ve heyecanlandırmayı seven firma, oyunculara bir çok sefer ipucu (easter egg) bıraktı. Hatırlayacağınız üzere Uncharted 3'ün ilk bölümünün geçtiği barda bulunun bir gazetede, Last of Us dünyasının mimarı olan mantarlar hakkında bir makale vardı.
 
   Şimdi de, Uncharted 4'ün çıkışıyla beraber oyuncular tarafından içerisinde keşfedilen bir ipucu ile yeni bir Easter Egg geldi. (Uyarı: Sadece resmin olduğu bir link koydum, çünkü bu resmin olduğu kısım Spoiler içerir. Zaten hemen altta tam görsel var.) Oyunda olan bu resim, iki gün önce Richard Lyons isimli Naughty Dog firmasının tasarımcısı tarafından tam boyutlu haliyle kendi sayfasından da paylaşıldı. 
 
 
   Paylaşılan görselde de görüldüğü gibi altta Dark Horse isimli çizgi roman firmasının logosu ve ismi var, bu firma Hellboy, Buffy The Vampire Slayer gibi ünlü çizgi romanların dağıtımını yaptığı gibi daha önceden de The Last of Us: American Dreams isimli dört bölümlü kısa bir roman yayınlamışlardı. 
 
   Resimdeki görselde görüldüğü üzere o kişi Ellie'nin annesi olabilir veya Ellie'nin kendisi olup çocuğuna zarar gelmesin diye gaz maskesi taktığı bir görsel de olabilir. Hatta tamamıyla başka biri ve başka bir hikaye olan bir durum da olabilir. Bu konudaki tartışmalar sürerken, bu görselin çizgi romanın konsept tasarımı olması yüksek ihtimal olsa dahi, Uncharted sonrasında yeni bir seri için çalışabileceklerini dile getiren Naughty Dog, belki ilerleyen zamanlarda beklediğimiz haberi bizlere verir. E3 öncesi tekrardan ayyuka çıkan iddaalar, belki yakın dönemde güzel bir haberin geleceğine ümit ettiriyor. Oyunun devamını isteyen sadece biz değiliz.
 
    Yine de yeni bir TPS için eleman arayan şirket, belki de yeni bir IP ile karşımıza çıkacak hatta belki de kim bilir yeni bir Jak and Daxter gelir. Naughty Dog'un yeni durağı ne olacak, siz bu durum için ne diyorsunuz, sizin fikriniz nedir?
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt the last of us ps3 naughty dog sony ps4
NBA 2K17'nin Kapak Yıldızı Açıklandı Driveclub Yönetmeni Yeni Oyununa Dair Küçük Bir Sinyal Verdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ustanak

8.6.2016 00:54:50

0
Ya ne var Joel'un gençliğini, olayların patlak verdiği ilk 5 yılı oynasak? [spoiler=7653274751]O iki ve birbirinin arkasını kollayan kardeşin neden fikir ayrılığına düştüğünü duymak yerine yaşasak[/spoiler] Çok mu kötü olurdu

alito

6.6.2016 15:46:06

0
Ellie'nin mantar yüzünden maske takmasına gerek yok. Bu belki annesi olabilir.

Uncy

6.6.2016 08:24:38

0
Bu ellie mi?

2K

4.6.2016 17:15:01

+1
Eski karakterlere hiç geri dönmemesi ilk oyunda yakaladıkları etkileyiciliği korumak ve o karakterleri efsane haline getirmek için daha iyi bir yöntem olacağını düşünüyorum. Başka karakterlerin hayatı işlensin, eski karakterlerin neler yaptıklarını, başlarına neler geldiği oyuncuların hayal gücüne kalsın.

Zarbo257

4.6.2016 16:23:29

0
Ellie'yi hamile falan yapmasınlar valla ben o kızı kendi kızım gibi benimsemiştim şimdi yeni oyun çıkar da hamile olarak görürsem bir tuhaf olurum :D

Boltux

4.6.2016 13:51:17

0
[quote]Orjinalden alıntı: Bloodborne Günaydın ;)[/quote] [quote]Orjinalden alıntı: ilgazarda İnternet yeni bağlandı galiba.[/quote] Haberin tamamını okudunuz mu acaba? Çünkü bundan şüpheliyim. Fark ettiğiniz üzere haberdeki resmin oyun içinde oluşu haftalar öncesinde oyuncular tarafından keşfedildiğine fakat o resmin tam boyutlu halinin oyunun tasarımcısı tarafından iki gün önce kendi bloğundan paylaşıldığından bahsediyorum. Tekrardan ortaya çıkan dedikodu hakkında, konuşulan konu hakkında yaptığım haberin tamamını okusaydınız zaten böyle ilginç ve gereksiz bir yorum yapmazdınız. İyi günler dilerim.

Boltux

4.6.2016 13:14:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: ***Leopard*** Ayni haber Bsc de baskasi tarafindan haber yapildi Haber yapmadan gecmisi bir arastirin isterseniz
Tam olarak linki atabilir misiniz o halde? Başka sitede okumuş olabilir misiniz? Haberi tam okudunuz mu? Çünkü benim bahsettiğim şey, bu resmin paylaşıldığı video değil. Bu video üç hafta kadar oldu çıkalı evet, haberde bahsettiğim şey, tasarımcının resmi iki gün önce paylaşması. Haberi lütfen tam olarak okuyunuz, rica ederim. İyi günler dilerim.

Persona_Non_Grata

4.6.2016 12:55:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET::: Uncharted 4'ün içerisinde neredeymiş bu easter egg , onun cevabı yok.
Epilog bölümünde araştırırsan bulursun gibime geliyor.

***Leopard***

4.6.2016 12:52:27

+1
Ayni haber Bsc de baskasi tarafindan haber yapildi Haber yapmadan gecmisi bir arastirin isterseniz

Boltux

4.6.2016 12:09:44

0
'(Uyarı: Sadece resmin olduğu bir link koydum, çünkü bu resmin olduğu kısım Spoiler içerir. Zaten hemen altta tam görsel var.)' Kısmıyla birlikte cevabını verdim zaten. O resmin bulunduğu yerin neresi olduğunu biliyorum, fakat kimse buraya Uncharted 4 spoiler'ı almak için girmedi, merak ettiğinizde youtube'a yazdığınızda görselin olduğu yeri detaylıca görebilirsiniz. Spoiler olduğu için benim direk link atamam doğru olmaz. Saygılar dilerim.

:::LOSTPLANET:::

4.6.2016 11:55:40

0
Uncharted 4'ün içerisinde neredeymiş bu easter egg , onun cevabı yok.

JUSTMAX

4.6.2016 10:25:12

0
keşke Jak and Dexter yada Sly Cooper'a da el atsalar.

AvPLove

4.6.2016 09:03:59

+14
Ya mağara yazmaktan başka birşey bilmiyormusunuz bu sitede sadece sizemi haber yapılıyor binlerce kullanıcı bakıyor ben daha yeni öğreniyorum bunu neden böyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz her haberlere tövbe yarabbim ya daha yeni öğrendim ve öğrenecek insanlar var sıktınız artık espiri yaptığınızı sanıyorsunuz bide neyse. Haber için teşekkürler 2 nin çıkacağı zaten kesindi ama resim beni nedense azıcık duygulandırdı :)

Persona_Non_Grata

4.6.2016 05:26:16

0
Günaydın ;)

ilgazarda

4.6.2016 05:20:10

+1
İnternet yeni bağlandı galiba.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız