Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

'Lamborghini Lambo V12 Vision GT', 'World Finals 2019 - Monako'da Görücüye Çıktı

 
Lamborghini, Lambo V12 Vision Gran Turismo'yu tam ölçekli modeliyle Monako'da düzenlenen 'FIA Gran Turismo Championships ' World Finals 2019'da tanıttı.
 
Aracın 2020 ilkbaharında Gran Turismo Sport’a eklenmesi planlanıyor.
 
Tasarım Sant'Agata, İtalya'daki Lamborghini Centro Stile tarafından tasarlandı. Tek koltuklu bu spor otomobil geçtiğimiz yıl Eylül ayında görücüye çıkan Sian FKP31'nin de kullandığı V12 hibrit motoru ile çalışıyor.
 
Lamborghini tarafından belirtilene göre, "Tasarımı Lamborghini'nin tarihi DNA'sından alınsa da fütürist tasarım metodları felsefesini de tümüyle yansıtıyor. Tasarım her ne kadar Lamborghini'nin ünlü tek merkez çizgili silüetini korusa da Gran Turismo bağlamı yolcu koltuğu ihtiyacını kaldırdığından tek koltuğunu vurgulayan bir şekli ortaya çıkarıyor."

"Konseptin vahşi dış tasarımı da muhteşem aerodinamik kabiliyetleriyle birleşiyor. Bilhassa otomobilin arka kısmı geniş bir kanat ile vurgulanıyor. Otomobilin ana gövdesi çamurluklar ve ayrılmıştır ve 1968 Marzal konseptten ilham alınan altıgen yan camlara sahiptir. Ayrıca, otomobilin ön ve arka kısmı kendine özgü Y şeklinde ışıklandırmalara sahiptir."
 
Stefano Domenciali, Automobili Lamborghini S.p.A Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su

"Lamborghini çok genç bir marka, tam olarak da bu yüzden, bugün burada son derece fütürist ve havalı tasarıma sahip en yeni sanal vizyonun yarış oyunları ve süper spor otomobili hayranları tarafından beğenilmesi adına sunumunu gerçekleştiriyoruz."

Mitja Borkert, Lamborghini Centro Stile Yöneticisi

"Lambo V12 Vision GT, Lamborghini ve fütüristik tutkuları üzerine hevesli oyuncular ve genç hayranlara nihai sanal otomobili sunmak için yaratıldı. Bu, Lamborghini içinde kanatlarını gerip, tıpkı her Lamborghini gibi geriye dönüp tekrar baktıracak ve en iyi sürüş deneyimini sunacak, diğer yandan Lamborghini'nin geleceğin teknolojisine, özellikle de hafif malzemeler ve hibritizasyona atılımını aynalayacak bir tasarım üretme tecrübesi."
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gran Turismo Gran Turismo Sport Polyphony PlayStation 4 Simülasyon yarış PlayStation VR PS VR PS4
One Piece: Pirate Warriors 4'ün Çıkış Tarihi Açıklandı Rebellion, The Bitmap Brothers'ı Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-OdATA-

25.11.2019 16:11:38

0
Yürüyen uçak bu olmalı :D

BSC Misafiri

25.11.2019 15:08:34

+2
Tomahawk X kadar hızlı olabilecek mi acep?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gran Turismo Sport
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız