Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LOTR: War in the North Kapak Resmi Yayınlandı

Filmdeki halinden farklı bir Sauron, eğer kapakta yer alan karakter Sauron ise...

    Lord of the Rings: War in the North'un kapak resmi belli oldu. Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya sürülecek olan oyunun, PC versiyonu için hazırlanan kapak resmi yayınlandı.
 
    Orjinal kitap senaryosuna sadık kalarak hazırlanan aksiyon oyunu Lord of the Rings: War in the North özellikle co-op modu ile bizleri heyecanlandırıyor. Adından da anlaşılacağı üzere Orta Dünya'nın Kuzey'inde yaşanan soğuk savaşı konu edinen oyunda, Sauron'a karşı savaşacağız.
 
    Senaryo olarak kitaba sadık kalınsa da, oyunda yer alacak karakterler konusunda böyle bir durum söz konusu olmayacak. Bunun haricinde oyunda bildiğiniz gibi RPG öğelerine de rastlayacağız.
 
    İlk paragrafta da söylediğim gibi Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya sürülecek olan oyun, 24 Ağustos 2011 tarihinde Kuzey Amerika'da raflardaki yerini alacak. Avrupa çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Evil Avatar Lort of the Rings: War in the North PC PS3 Xbox 360 Warner Bros Snowblind Stuidos
THQ'nun E3 2011 Listesi Yayınlandı Witcher'ın İlk Hafta Satışları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gmbh15

3.6.2011 16:43:41

0
Misafir oynamaz olurmuyum BFME 2 yi hocam ya o strateji oyunu olduğu için öyle dedim :)

BSC Misafiri

3.6.2011 15:37:23

0
ertugelessar arkadaşım açıklamış zaten ama LOTR sadece bir film değil kitabını okusaydınız anlardınız. Bu oyun hikayeye bağlı.

ertugelessar

3.6.2011 08:31:57

0
o resimdeki sauron değil. Ayrıca sauronlada dolaylı yoldan savaşacağız. Yeni oyunda sauron yok. Resimdeki Black Númenóreans dan bir general.Númenóreans ırkı elendil, isildur ve aragorn un ırkı. Güneşin 2. çağında sauronu esir aldıktan sonra ülkeleri numenor a götürüyüyorlar. Sauron Numenor kralı Ar-Pharazôn u kandırarak valara ( ölümsüz topraklara) saldırması için ikna ediyor. Kral ölümsüzlük hedefine ulaşmak için valara ordusuyla yola çıkıyor. Ama valalar kendisiyle beraber bütün ordusunu yok ediyor. Numenoruda sular altında bırakıyor. kurtulanlar bir tek 8 gemiyle yola çıkan sadık numenoreanlar oluyor.(isildur elendil ve anarion). Orta dünyada arnor ve gondor olmak üzere 2 büyük krallık kuruyorlar.orta dünyada kalan bazı numenoreanlar saurona tapmayı seçiyor. Bunlarada black numenoreanlar deniyor. 3. filmde extented i seyretiyseniz eğer orada Mouth of Sauron var. O karakter black Numenoreanlardandır..

BSC Misafiri

3.6.2011 00:18:32

0
@gmbh15 BFME2 oyunu çok sevdiğim bir oyundur, denemelisin.

gmbh15

3.6.2011 00:04:29

0
şu mükemmel kitaptan yapılmış mükemmel film serisine yakışan hiç bir oyun gelmedi ne yazıkki. keşke güzel bir yüzüklerin efendisi oyunu gelse :)

huseyinv26

2.6.2011 23:33:08

0
pek bişey göremedim :S birazcık conquest deki karşılıklı duran karşıt güçlerin askerlerine benziyolar sanki. ama sadece kafaları gözüküyo gibi. sağlık olsun önemli olan kapak değil, oyun :)

cristiano_

2.6.2011 23:32:34

0
her oyunda konuya bağlı kalıncak deniyo her seferinde sacma şeyler cıkıyo ortaya hadi hayırlısı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lord of the Rings: War in the North
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız